2777
2789
عنوان

مادر شوهر منت غذا گذاشت

349 بازدید | 19 پست

ما ۱۵ ساعت تو راه بودیم ساعت ده و نیم صبح رسیدیم پیشش بعدش خانم همون جلوی خودمون دیدم گوشت ریخت زودپز خورشت قیمه درست کرد و بعدش پلو 

بهش تعارف کردم کمک نمی‌خوای گفت نه 

منم رفتم دراز کشیدم 

قبل ناهار برگشته بهم میگه چرا کمک نکردی 

واقعا تنبلی 

اینم بگم سن مادر شوهرم زیاده ۸۰ سالشه 

منم سال و کلاه کردم بعد شستن ظرف های ناهار اومدم خونه بابام 

البته اون متوجه ناراحتی من نشد.

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم 

بزار رو حساب سن وسالش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دبگه با ۸۰ سال سن خودت باید صاحبخونه باشی،ازش انتظار پذیرایی نمیره دیگه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبگه با ۸۰یال سن خودت باید صاحبخونه باشی،ازش انتظار پذیرایی نمیره دیگه

درسته 

منم انتظار نداشتم گفتم نمی‌خواد چیزی درست کنی 

البته فقط گوشت و لپه ریخت تو زودپز

درسته  منم انتظار نداشتم گفتم نمی‌خواد چیزی درست کنی  البته فقط گوشت و لپه ریخت تو زودپز

ناراحت نشو یه چیزی گفته دیگه،زن قدیمه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

۸۰ سالشه همین ک ز پس خودش برمیاد شاهکاره تازه مهمون رفتی و فقط تعارف زدی؟

اینا باز مهم نیس ولی بنظرم توقع و انتظار بالات باعث شده ازت گله کنه چون لحن تاپیکت تنده ینی چی جلو خودمون گوشتو ریخت تو زودپز و...😂😂😂دقیقا انتظارت از ی پیرزن چیه؟

۸۰ سالشه همین ک ز پس خودش برمیاد شاهکاره تازه مهمون رفتی و فقط تعارف زدی؟ اینا باز مهم نیس ولی بنظر ...

من مامانم جوونه دلم نمیاد تنهاش بذارم مهمون میاد آخه پیرزن 80ساله هم توقع داره 

من مامانم جوونه دلم نمیاد تنهاش بذارم مهمون میاد آخه پیرزن 80ساله هم توقع داره 

والله مادرشوهر جادوگر من خیلی هم سرحاله تا حالا ندیدم دختراش ی استکان اب بگیرن ولی همیشه یا خودم غذا پختم بردم یا حبوبات سالیانشونو گرفتیم و روغن و برنج و گوشت بردم ک باری رو دوش نباشم...