2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عقیده ام مثل تو بود ولی دوستان گفتن  حرمتاتون میشکنه🙂

یه دوست چ ارزشی داره  ک حرمتش چی باشه 

عرت نفستو گزاشتی زیر پات 

خیلی خودتو تحقیر کردب

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم بادوستم ک ده سال باهم دوست بودیم قهر کردم سره این که باهم رفتیم تجربی ولی اون رشتش عوض کرد رفت انسانی درست از اول مهر۹۸بهش محل نذاشتم  اولش فکر میکرد چون بهش وابسته م خودم خوب میشم باهاش آشتی میکنم ولی همش خیال باطل بود،ازهمه جاهم بلاکش کردم ایقد دنبالم گشت ب همه دوستامم گفتم شمارمو بهش ندین تا همی چند ماه پیش اومد اینستا ایقد التماس کرد بعد نامزد کرده بود طلاق گرفته بود گفت زخم خورد تو ببخشم دلم پره می‌خوام درد و دل کنم ب هیشکی اندازه تو اعتماد ندارم منم دیگه کوتاه اومدم،میدونی من بهت میگم اگ تقصیر تو بوده قهرتون خوبه ک رفتی پیش قدم شدی ولی اگ اون قهر کرده باید زمان میدادی خودش بیاد آشتی

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-
منم عقیده ام مثل تو بود ولی دوستان گفتن  حرمتاتون میشکنه🙂

اره اینم هست ولی من یکی باعام قهر کنه تقصیر خودش باشه اصلا نمیتونم منتش بکشم

منم بادوستم ک ده سال باهم دوست بودیم قهر کردم سره این که باهم رفتیم تجربی ولی اون رشتش عوض کرد رفت ا ...

نهه من قهر کردم اون سلام عیلک میکردم من خیلییییی سرد برخورد میکردم

اره اینم هست ولی من یکی باعام قهر کنه تقصیر خودش باشه اصلا نمیتونم منتش بکشم

همه بهم میگفتن تو خیلی مغروریو که اینکارا رو میکنی اخه یه بحث دیگه پشت این ماجرا هست خیلی طولانیه 

نهه من قهر کردم اون سلام عیلک میکردم من خیلییییی سرد برخورد میکردم

در این صورت پس جا داره خودت بری برای آشتی 🤌🤭