2777
2789

من موهام خشکه. هم موخوره داره هم ریزش. فقط روغن نارگیل قبل و بعد حموم میزنم. بعد حموا وقتی موهام خیسه میزنم. چند ساله میزنم و راضیم. باعث رویش مجدد موهام شده

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام خشکه. هم موخوره داره هم ریزش. فقط روغن نارگیل قبل و بعد حموم میزنم. بعد حموا وقتی موهام خیس ...

مال منم خیلی خشکه از کجا تهیه کردین؟ من روغن آرگان رو دیدم فروشگاه نزدیک خونمون داشت

مال منم خیلی خشکه از کجا تهیه کردین؟ من روغن آرگان رو دیدم فروشگاه نزدیک خونمون داشت

یه جا هست روغن و ادویه جات اینا داره روغن کنجد و کره بادام زمینی و... هم جلو مشتری میگیره. روغن اشو خودشون میگیرن. عطاری نیستا. ولی تو برو عطاری بگیر. فقط مطمئن شو اصله.اینجایی که من میرم فروشگاه بکر وناب. قبلا کارتش رو داده بود اینستا داشت. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

اصل بودنش هم سرچ کن میفهمی. طوریه که با سرما و گرما جامد و مایع میشه. کامل هم بوی سیرین نارگیل رو متوجه میشی