2777
2789
عنوان

این کاری که پیدا کردم خوبه یا نه 🥴

333 بازدید | 24 پست

قراره برم خونشون با بچه شون کار کنم 

کاردستی 

خمیر بازی 

کار با کامپیوتر 

شعر و غیره 

گفته ۲۰۰ تومن 

گفتم کمه گفت می‌دونم عزیزم و زیاد میکنم اگه رضایت داشتم پول اسنپ مو هم قراره بده 

خانواده خوبی هستند باهاشون حرف زدم حضوری 

فقط اینکه اگه برم مثلا مهد اینا تک شیفت برم مثلا صبح تا ظهر نهایت ۳ میدن 

به نظرم اینجا بهتره 

و اینکه گفته ساعت ۳ تا ۷

باهاش صحبت کنم بگم از ساعت ۴ تا ۷ باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی دیگه؟۲۰۰هزار؟؟

بابا این کاری ک شما میکنی بقیه ۱۰_۱۲ تومن میگیرن.

بعد تازه منت هم گذاشته ک رضایت داشتم زیاد میکنم؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببین تو خونه رفتن مسولیت و مشکلات خودش رو داره. ولی اصلا فکر نکن کار خوبی نیست یا زشته یا هرچی . فقط قبلش لطططفا تمام مسولیت هات رو باهاشون چک کن بی تعارف. فردا انتظار تمیز کردن اتاق بچه و بعد کم کم غذا درست کردن براش و .... نداشته باشن. حقوقش هم ساعتی دقیقا مشخص کن. بگو که حتی یک دقیقه بیشتر هم نمیمونی . و به هیچ وجه قبول نکن با بچه بیرون از خونه بری حتی با حضور پدر یا مادرش . کلاس ببری و اینها وظیفه ت نیست و مسولیتش وحشتناک زیاده