2777
2789
عنوان

من و شوهرم..

613 بازدید | 18 پست

بیشتر اختلافات منو شوهرم بخاطر اینه ک من بلد نیستم ابراز احساسات کنم خودش ابراز میکنه ولی من اصلا نمیتووونم هرچی بخوام ابراز کنم نمیتونم حتی وقتی هدیه اینا میاره خوشحال میشم تشکر میکنم ولی ن اینکه بپرم بغلش ماچ و موچ اینا اصلا ولی خودش دپس داره همیشه ابراز کنم چیکار کنمممم

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنرین کن وقتی سرکاره بهش پیام بده بگو دوستت دارم وقتی شبا نصف شب بیدار میشی بهلش کنم بوسش کن یا ر ...

پیام میدم ولی همینطوری نمیتونم بگم دوست دارمو قربونت اصن زبونم نمیچرخهههه

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
لوس کردن که خوب نیست ولی بگو جیگرتو قربون چه آقای خوشتیپی جااان

بعضی وقتا میگم اون همیشههه دوس داره 

واااا وقتی رو مبل لم داده تی وی نگا مبکنه توم برو خودتو بنداز تو بغلش حتما ک نباید ب زبون بیاری

اره بابا ازاین کارا میکنم دوس داره ب زبون بیارم هی نفسم هی عشقم🥲

پیام میدم ولی همینطوری نمیتونم بگم دوست دارمو قربونت اصن زبونم نمیچرخهههه

یاد میگیری

الان برات گنگه کم کم شرو کن

ببین مثلا وقتی شوهرت میخاد بره بیرون توم بیا جلوش وایسا کمکش وکمه های پیراهنشو ببند یه بوس کوچولوم تاثیر داره

از ی جایی باید شرو کنی

خب دیگه اگر تو نگی یکی دیگه بهش میگه هاا اونم قربون صدقت میره؟ 

اره اون همیشه میگه من کم