2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین برای تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 7543 بازدید | 25 پست

سلام عزیزم چی شدبسلامتی پانکچرشدی؟سریع خبربده منتظرم باخبرای خوب بیای

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
ازکجاوام گرفتی؟ناباروری بود؟اره ابمیوه طبیعی خوبه ان شاءالله بسلامتی انتقال بدی بمونه برات.راستی این ...

وام برنامه سمت خدا . تو پیج اینستاشون باید مدارک بفرستی ... من ۱۸ تا پرگووریس ، ۱۸تا سینال اف ، ۴تا سیتروناکس امپولام بود ، همینا شد ۴۴۰۰ تومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چی شدبسلامتی پانکچرشدی؟سریع خبربده منتظرم باخبرای خوب بیای

آره شنبه پانکچر شدم . خیلی راحت بود ، فقط بهوش اومدم ی کوچولو سمت راست و کشاله رانم انگار کشیده شده بود . کلا خیلی راحتتر ازاونی بود ک فک میکردم خداروشکر . فردا هم نوبت انتقال دارم ... از شوهرم سه بار نمونه گرفتن !! نمیدونم نتیجه چی شد ... بیا برای هم دعااااا کنیم ، هردوتامون نتیجه بگیریم ایشالااا . کی انتقال داری ؟ بمن ۳۰ تا آمپول پروژسترون داده 😶 

آره شنبه پانکچر شدم . خیلی راحت بود ، فقط بهوش اومدم ی کوچولو سمت راست و کشاله رانم انگار کشیده شده ...

بسلامتی عزیزم ان شاء الله 

امروزنپرسیدی چندتاجنین شده؟اخه میگن قبل انتقال زنگ بزنی بپرسی

من این ماه پری بشم بایدبرم هنو ک خبری نیس موعدم۲روزاول ماهه

عزیزم ازین وام توضیح میدی برام ضامن میخواد؟فقط برم دایرکت مدارک بدم چه مدارکی؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
نمیدونم چی باید بخورم .. نهار قورمه سبزی گذاشتم 😁 خخخخ امیدوارم جواب بده

منم نمیدونم ولی قبل انتقال گرمی بخوربعدش گرمی نخور روزقبل انتقالم ک فکرکنم غذاسنگین نخور

برات خیلییییی خوشحال شدم کاش زودترنوبت منم برسه دیگه خسته شدم

منم نمیدونم ولی قبل انتقال گرمی بخوربعدش گرمی نخور روزقبل انتقالم ک فکرکنم غذاسنگین نخور برات خیلیی ...

ایشالا به زودی نوبتت میشه ، نگران نباش ... زنگ نزدم بپرسم واسه جنینا . سپردم به خدا . انشالله که خوبن حالشون و منتظرن .. ببین وام قرض الحسنه هست ، هرتایمی بخوای نمیتونی مدارک بفرستی . پبجشونو فالو میکنی ، زمانشو اعلام میکنن ، ی تعدادی انتخاب میشن مدارک میفرستی براشون ،،

ایشالا به زودی نوبتت میشه ، نگران نباش ... زنگ نزدم بپرسم واسه جنینا . سپردم به خدا . انشالله که خوب ...

اها ولی بزنگ بپرس چندتاشده خیالت راحت باشه

انتقالم کنسل شد . خوب نیستم

چرااااچی شد

انتقالم کنسل شد . خوب نیستم

عزیزم چرا کنسل شد؟

اتفاقا خوب باش چون جنین فریز شده از فرش بهتر جواب میده ان شاالله یکی دو ماه دیگه میری انتقال میدی

منم دارم دارو واسه تخمک کشی مصرف میکنم 

دعا کنیم واسه همدیگه تموم بشه اینهمه سختی و انتظار

خدایا شکرت...