سلام دوستای گلم . من شنبه تخمک کشی دارم ولی اطلاعاتم پایین درباره تغذیه و مراعات قبل تخمک کشی و بعدش .. اینکه چی بخورم و چیکار کنم ؟؟؟ خانمای باتجربه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
منم تخمک کشی کردم آذرماه ولی بجزداروهاواینک شب قبل عمل چیزی نخورم کارخاصی نکردم برابعدشم ک سفیده تخم مرغ دوغ فقط و فقط خوردم دوس داشتی تاپیکاموببین ان شاءالله بسلامتی کارت راه بیافته
❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
عهه بسلامتی ، کی انتقال میدی ؟؟ من شوهرم مشکل اسپرم داره ،،،، خیلللللییی ،،،، دعاکن برام ، هی ...
شوهرمنم ازواسپرمه خوندی تاپیکامو؟من سنم ازشماخیلی کمتره ولی ناامیدنشدم حتی خودم ب شوهرم روحیه دادم و درمان کردیم بیوپسی کرددیدیم توبیضه اسپرم هس.این شرایط کمک میکنه پدرمادربهتری باشیم برابچه هامون برابدست اوردنشون کلی اذیت شیم ک قدربدونیم.من این پریودیم بایدبرم براانتقال.دوم ماه بایدپری شم اگه عقب نزنه تاوسط ماه انتقال میدم راستی الان زیردلت دردنداری؟خم و راست شدن برات سخت نی؟دکترت کیه؟هزینه تخمک کشی ایناروپرسیدی؟
شوهرمنم ازواسپرمه خوندی تاپیکامو؟من سنم ازشماخیلی کمتره ولی ناامیدنشدم حتی خودم ب شوهرم روحیه دادم و ...
من شنبه تخمک کشی دارم . عههه ماهم درگیر اسپرم هستیم ، شوهرم اسپرم نداشت واریکوسل عمل کرد ، الان چندتا دونه تو نمونه اسپرم مشاهده شده ،،، نگرانم نمیدونم با دوتا اسپرم چی میخواد بشه ... بنظر خودم بیوپسی میکردت خیالم راحتتر بود ، الان نمدونم از تو این نمونه چی میخان در بیارن . من میلاد میرفتم قبلا ، چون هزینه ها خیللللی وحشتناک بود .. ولی چون سنمون کم نیست ، رفتیم وام گرفتیم اومدیم ارمغان ... الان فقط ۷۶۰۰ تخمک کشی هست تو ارمغان ... فقط ی نسخه داروهام ۴۴۰۰ شد ... ولی نمیدونم چرا دلم روشنه ، امیدوارم جواب بگیریم بعد اینهمه سختی ....
من شنبه تخمک کشی دارم . عههه ماهم درگیر اسپرم هستیم ، شوهرم اسپرم نداشت واریکوسل عمل کرد ، الا ...
ان شاءالله خدادامنتوسبزکنه نگران نباش.وام چی گرفتی؟میلادتخمک کشی۳تومن گرفتن😐داروهام ازبیمه استفاده میکنن من نیروهای مسلح داشتم ۴نسخه داروهام۱۵۰۰شد سونوگرافی۴باررفتم واژینال شد۲۰۰.دولتی رو ول کردی رفتی خصوصی بخاطرقیمت😐😐
بعدشم اگه بیمه سلامت تامین اجتماعی یانیروهای مسلح باشی بعد از انتقال پروندتوببری بیمه هزینه عملا روبهت میدن تخمک کشی و انتقال بیوپسی.به نظرمن ک دولتی راحتتربودی خصوصی یکی ازاقواممون رف توتاپیکم گفتم چ بلایی سرش اومد طفلک دوباره نمیتونه باردارشه فقط بخاطراشتباه اونا.مهم نیست کجا هزینش بیشتره شایدبهتره.دولتی ک بری اگ خدای نکرده مشکلی پیش بیادلااقل یکی هس جوابتوبده یاهمین هزینه هاتوبده ولی خصوصی هیچی ک نمیدن هیچ طلبکارم میشن
بعدشم اگه بیمه سلامت تامین اجتماعی یانیروهای مسلح باشی بعد از انتقال پروندتوببری بیمه هزینه عملا روب ...
نیروهای مسلح مرکز ابن سینا تهران رایگانه ... ما که انقد پول دادیم رفته پیاده شدیم .. من ۳۵ سالم شده ، ترسیدم ، گفتم خصوصی رسیدگیش بهتره ، زمان ندارم ، هزینه کنم ولی انشالله جواب بگیرم ... بمن آمپول پرگووریس داد همونا شد ۳۱۰۰ تومن ... خارجیه بیمه قبول نمیکنه ... بیمه تامین اجتماعی دارم ولی مالی نیست . تکمیلی باشی خوبه
نیروهای مسلح مرکز ابن سینا تهران رایگانه ... ما که انقد پول دادیم رفته پیاده شدیم .. من ۳۵ سالم شده ...
خب ی زنگ ب اداره بیمه بزن بگو خصوصی رفتم واسه نازایی پرونده بیارم هزینه قبول میکنه بیمه اخه جدیدن اعلام کردن من خودم نیروهای مسلح زنگ زدم گفت اره بعدانتقال پروندتوبیارهزینه رو میدیم بازم بپرس همون پولوبرانی نی کوچولوت خریدمیکنی ضررک نداره
بعدشم دارو ک نمیده هزینشو عمل رو میده میگی تخمک کشی۷۶۰۰شده خب انتقالتم حتما۳تومن میشه همین پولومیده بزن ب زخم زندگیت بیمه براهمین روزاخوبه دگ
دنبالش نرفتم برای بیمه ، اگه بدن که خیلی خوبه . ۱۲تومن وام گرفتم برای تخمکشی و انتقال . داروهام ک جد ...
ازکجاوام گرفتی؟ناباروری بود؟اره ابمیوه طبیعی خوبه ان شاءالله بسلامتی انتقال بدی بمونه برات.راستی این سیکل دارومصرف کردی؟امپول ایناخیلی بود؟