2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنویس تادربیاد۲ساله مینویسم چطوری انصراف بدم بلدی

از همین قرعه کشیها؟میشه بگی چطوری ثبت نام کردی؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

كافي نت 😶

منظورم چ سایتی هست واینکه هنوزم قبت نام داره؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اره نميدونم سايپا يا ايران خودرو فروش فوق العاده زده چندتا ماشين از ديروز شروع شده به مدت دو روز يعني تا ١٢امشب فرصت ثبت نام داري 

بايد بري تو سايت ايران خوردو يا سايپا خودش نوشته ثبت نام قرعه كشي ماشين بعد ميري بقيه مراحلو تو سايت انجام ميدي اطلاعتو پر ميكني بايد رمز دوم داشته باشي كه بتوني ثبت نام كني هزينه اش رو بدي

نه با همین گوشی میتونی ثبت نام کنی

عزیزم سایتشو میدونی بهم بگی