2777
2789
سلام 

چون اکثرا شبا آنلاین میشید گفتم الان بگم 

خواستین اسماتونو بگید براتون ذکر بخونم فردا، الان دیکه میرم چون صبح امتحان دارم باید بخوابم 

میام میخونم بعد لایک میکنم که بدونید خونده شد 😊

امیدوارم همتون حاجت روا بشید 💕💕💕💕

ان شاءالله دعای حضرت زهرا پشت زندگیت باشه که انقدر مهربونی❤

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله دعای حضرت زهرا پشت زندگیت باشه که انقدر مهربونی❤

همچنین عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشاا... هممون به حق حضرت زهرا عاقبت بخیر بشیم 🥰🥰💕💕💕💕

لطفا واسه من بخون کسی از من  تلاوت قرآن بخواد چند تا بچه دارم و شرایط مون خیلی سخته لطفا دعام کن

مادر چند تا بچه  هستم برای اینکه روزی حلال بهشون بدم تو خونه واسه مردم قرآن می خونم ،،،ختم قرآن ،،نماز قضا اموات انجام میدم ،،چله حاجت روایی میگیرم 

سلام اسمم نیلوفره میشه ب نیت حاجت روایی من بخونی🥺❤

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹