2777
2789
عنوان

منم بعد ۲۶ سال کار ...‌

240 بازدید | 17 پست

من کارمندم و همسرم هم کارمنده از اول حقوقمو به همسرم ندادم ولی طلا و ماشین و ..گرفتم این اواخر خونمون رو فروختیم یه خونه بزرگتر گرفتیم من کلی طلا فروختم و پول نقد دادم ولی خونه به نام همسرم شد البته سند مادر داره وهنوز سند تک برگش نیومده ..حالا رفتم دفتر خونه میگه چون سند تک برگ نداره نمی تونین صلح عمرا کنید راهنماییم کنید چی کار کنم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلا شوهر من اهل نماز و روزه اس ولی به نظرم داره حق و ناحقی میکنه 

به شوهرت میگی چی میگه ؟ 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

آدم این چیزا رو میبینه خوشحال میشه که سر کار نرفته درآمد نداشته. چرا مردا اینجوری شدن . قبلا ناراحت بودم که حروم شدم ولی الان خوشحالم 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ناراحت میشه میگه حالا چرا تو این فکر افتادی 

بگو کسی که باید ناراحت بشه منم...بگو یه دفعه نیوفتادم تو این فکر...کلی پول و طلا گذاشتم برای خونه ای که قراره برای دوتامون باشه...باید سه دونگ خونه رو به نامم میزدی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
یه کلمه نمیگه خدا نکنه الهی زنده باشی همچین سکوت میکنه آدم دلش به درد میاد 

چه سنگدل..ای بابا...مردا چشون شده 

بگو کسی که باید ناراحت بشه منم...بگو یه دفعه نیوفتادم تو این فکر...کلی پول و طلا گذاشتم برای خونه ای ...

میگه سندش بیاد میزنم ولی  اومدیمو چند سال طول کشید تو این مدت اتفاقی بیفته من چی کار کنم