2777
2789

آدم مادی گرایی نیستم و دنبال ی نفر نیستم که درآمد فضایی داشته باشه، ولی خب بالاخره آدم باید بفهمه که آیا از نظر مالی در یه سطح هستن یا نه؟

نگاهشون به پول خرج کردن و پس انداز کردن مثل همه یا نه؟

اصلا میتونه طرف مقابل انتظارات من و انجام بده؟

از هرکدوم میپرسم گارد میگیرن چرا؟😐

خب ما اول تحقیق میکنیم اگر خوب بودن میگیم بیاین همینجوری ک نمی شه اول ببینید چ جورین بعد بگو بیان

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ما اول تحقیق میکنیم اگر خوب بودن میگیم بیاین همینجوری ک نمی شه اول ببینید چ جورین بعد بگو بیان

تا اون حد خب تایید شده، ولی مثلا میگن خونه داره و ماشین من از کجا بفهمم خونش کجاست، میپرسمم میگه بعدا میبینی😐

من که سوالام همه رو کاغذ نوشدم ازش پرسیدم درمورد همچی حجابم مالی رفتاری باخانواده خسیس نباشه فقد دوساعت سوالام طول کشید تا تموم شه😂😂😂😂اخر خانواده ها نگران شدن کاری نکرده باشیم😂😂😂😂😂

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
یجوری بپرس ک طرف ناراحت نشه  مثلا بگو نظرتون راجب پس انداز و ساختن زندگی چیه

همه کلیشه ای جواب میدن این مدلی پرسیدم میره تو حاشیه

مثلا دقیق درمورد شغلش میپرسم، میگ اینا انقد برات مهمه؟

بگم آره ی چی میگ بگم نه ی چی دیگ🤦‍♀️ 

تا اون حد خب تایید شده، ولی مثلا میگن خونه داره و ماشین من از کجا بفهمم خونش کجاست، میپرسمم میگه بعد ...

از الان جدی باش باهاش بگو سوالی میپرسم حتمن جوابش مهمه و تو زندگیم اثر داره که میپرسم 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
من که سوالام همه رو کاغذ نوشدم ازش پرسیدم درمورد همچی حجابم مالی رفتاری باخانواده خسیس نباشه فقد دوس ...

من اولین سوال و میپرسم شروع میکنن خاطره تعریف کردن تا تهش، روم نمیشه بگم انقد چرت نگو🤦‍♀️😂

تا اون حد خب تایید شده، ولی مثلا میگن خونه داره و ماشین من از کجا بفهمم خونش کجاست، میپرسمم میگه بعد ...

😅😅

خب بپرس سرمایتون برای آیندتون چیه 

بعد اینکه بگو من برام مهم ک کجا قرار زندگی کنم پس بگو خونت کجاست😅😅😅

_وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱
من اولین سوال و میپرسم شروع میکنن خاطره تعریف کردن تا تهش، روم نمیشه بگم انقد چرت نگو🤦‍♀️😂

عزیزم رک باش باهاش بگو بعدا اگه وصلت سر گرفد همه خاطراتتون گوش میدم الان ایندمه که مهمه بگو دوس دارم سوال هایی که تو ذهنمه وبرام مهمه جواب بدید 

زندگیه الان ببین تفاهم هاتون رو که بعدا به مشکل نخوری 

😅😅 خب بپرس سرمایتون برای آیندتون چیه  بعد اینکه بگو من برام مهم ک کجا قرار زندگی کنم پس بگو ...

از یکی ی بار پرسیدم درباره درامد، گف از ۵ تومن حساب کن تا ۲۰ تومن، گفتم شما ک کارمندی و شغلت ثابته این همه تفاوت چی میگ؟ میگ خیلی بده از الان بشینی حساب کتاب کنی من چقد میگیرم، بعد خودشون از من میپرسن بد نیست!

از یکی ی بار پرسیدم درباره درامد، گف از ۵ تومن حساب کن تا ۲۰ تومن، گفتم شما ک کارمندی و شغلت ثابته ا ...

خیلی ببخشید ولی فکر کنم دارن دستت میندازن 

_وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱