2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم وفرار کردم😂😂

252 بازدید | 10 پست

بحثمون شد از همه جا بلاکم‌کرد بعد مقصر دوطرف بودیم ولی من‌پیش قدم‌شدم باوجودیکه خیلی چیزایی گفت که نباید میگفت و قلبمو شکوند 

منم‌دلم‌نیومد اینطوری تموم شه 

بهش پیام‌دادم‌با یه اکانت دیگه و از اکانتم‌اومدم بیرون حداقل هرچی‌جواب داد چه خوب چه بد یه خواب راحتی امشب داشته باشم جوابو بعدا بخونم 

من یه پیام‌کاملا مسالمت امیز نوشتم و توشم نوشتم نمیخوام بحثی بشه 

به نظرتون چی میشه؟

نمدونم🤣

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون دیدن اسکرین که نمیشه قضاوت کرد🤣🤣

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
هیچ فقط اماده باش دفه بعد محکمتر ناز بکشی چون پررو میشه

آخ دقیقا

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هیچ فقط اماده باش دفه بعد محکمتر ناز بکشی چون پررو میشه

ایندفعه اصلا معلوم نیست درست بشه یان 

شاید همه چی تموم‌شده باشه هیچی مشخص نیست ...

چیکار کنم وابستگی سخته وگرنه هیچ‌وقت غرورمو واسه کسی له نکردم 

ایندفعه اصلا معلوم نیست درست بشه یان  شاید همه چی تموم‌شده باشه هیچی مشخص نیست ... چیکار کنم ...

سعی کن تو رابطه ای باشی که خواسته بشی نه اینکه همش ناز بکشی...صلاح مملکت خویش خسروان دانند عزیزم...ولی طبق تجربه م گفتم...بخاطر اینکه بعدا اذیت نشی..چون پی رابطه رو هرجور بریزی تا آاااخر همونه

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..