2777
2789
عنوان

فوبیا دارم😐💔

164 بازدید | 20 پست

بچه ها  من به شدت فوبیا دارم از همه چی میترسم شااید باورتون نشه ولی این خیلی دردناکه دیشب از شدت ترس خوابم نبرد تا صبح الانم از خستگی دارم میمیر بنظرتون چیکارکنم😢

من از تاریکی از دانستنی هایی مارائی و اینا زیاد میترسم 😢حتی از شکل بعضی اشیاع

مشاور میرم میخوام این دفعه که رفتم پیشش بهش بگم این موضوعو شاید کمکم کنه بنطرتون کمکم میکنه؟

°•فاطمه^^بانو🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوریم🥲

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

اوه اوه مثل منی نرو تو اینستا این چرت و پرتا رو بخونیااا منم همینم والا هر دفعه اینارو خوندم تا دوروز از کار و زندگی افتادم از ترس خیس عرق میشم خوابم نمیبره کههه درمانش فقط همینه اینستاتو پاکککک کن

اوخیی😢💔

من از تاریکی تنهایی مرگگگگگ 

خیانت وهزارتا چیز میترسم کلا ادم ترسوییم با اینکه مادر یه بچم و نی نی تو راهی دارم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
اوه اوه مثل منی نرو تو اینستا این چرت و پرتا رو بخونیااا منم همینم والا هر دفعه اینارو خوندم تا دورو ...

دقیقا من چند روز بود فقط تو اینستا از این چیزا  دیدم واس همین الان اینجورم😢💔البته چون از بچگی هم فوبیا داشتم بیشتر میشه با ای چیزا

°•فاطمه^^بانو🍀
منم درکت میکنم 

خیلی بده با اینکه کم سنم همش ۱۹ سالمه بچم مثل من شده ترسو