2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ن عزیزم هیچی نبود

خداروشکر .یعنی مثل بقیه به موقع راه میافتن و بموقع حرف میزنن و گردن میگیرن .یا مثلا رفتار و بقیه کاراشون مثه بچهای معمولی ان شالله خدا برات حفظش کنه جان بچت راستشو بهم بگو

خداروشکر .یعنی مثل بقیه به موقع راه میافتن و بموقع حرف میزنن و گردن میگیرن .یا مثلا رفتار و بقیه کار ...

عزیزم قسم نده 

من واقعیتو میگم بت 

اره همه چیزش عادیه 

البته بگما بچه ب بچه فرق داره یکی زودتر راه میوفته دیرتر دندون در میاره یا برعکس 

الان پسر من ۱۳ ماهگی راه افتاد تو ۷ ماهگی دندون در اورد 

چکابم میبرمش هنوز چون استرس دارم براش فقط دکتر دعوام میکنه میگه هر ماه نیارش تو این سرما 🤣

ببخشید چون خییلی حالم بده دیگه رد دادم خداروشکر خدا بهت ببخشدش بازم ببخشید

فداتبشم 

استرس نداشته باش ک اون طفلی تو شکمت اذیت میشه 

انشاالله ک ب سلامتی بغلش میکنی گلی 

ولی من هم ان تی بالا بود هم ان اف بچم هم سالمه پس خیالت راحت باشه

سلام عزیزم شبتون بخیر پسرتون چطوره منم حترم آزمایش داد جلوش زده تراکسی دکتر گفت مهم نیست یکم عفونت د ...

سلام گلم شبت بخیر 

دکتر گفت اصلا مهم نیست و تو این سن و سال عادیه 

بعد۶ ماه باز ازمایش داد خداروشکر رفع شده بود

سلام گلم شبت بخیر  دکتر گفت اصلا مهم نیست و تو این سن و سال عادیه  بعد۶ ماه باز ازمایش د ...

مرسسییی عزیزم خدا حفظش کنه ❤️🌹 من دخترم ۱ستلشه البته یکم عفونت هم داشت مجدد آزمایشش تکرار میکنم 

مرسسییی عزیزم خدا حفظش کنه ❤️🌹 من دخترم ۱ستلشه البته یکم عفونت هم داشت مجدد آزمایشش تکرار میکنم&nbs ...

فداتبشم مرسی گلم همچنین کوچولوی ناز شما 

شما هم انشاالله تکرار کردی رفع میشه براش 

چون عفونتم داشته فک کنم از اونه