2777
2789
عنوان

هفته ۱۷

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 25 پست
نرفتم دکتر گذاشتم دوهفته دیگه برم با جواب آنومالی  خیلی معطلی داره الانم تو تمام تاپیک ها فقط ...

عزیزم موضوع به این مهمی صبر چی داری میکنی ؟هزاریم ما بگیم استراحت مطلق کن ولی شاید ممکنه نیاز به دارویی باشه دو هفته خیلیه نری اگه دارو لازم باشه 

به معطلیش می ارزه خدایی نکرده کوتاه تر بشه دچار زایمان زودرس میشی و اصلا خوب نیست تو این سن بارداری

عزیزم موضوع به این مهمی صبر چی داری میکنی ؟هزاریم ما بگیم استراحت مطلق کن ولی شاید ممکنه نیاز به دار ...

مشاوره تلفنی از یه دکتر گرفتم 

گفت زیر ۲۵ مشکلی نداره

شنبه میرم دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لکو خونریزی نداری مشکلی نیست سی کم نیست زیادم نیست.خیلی دکترا همین سی رو هم سرکلاژنمیکنن استراحت میکنن شاید افزایش پیدا کنه. جای نگرانی نداره اگر میترسی شبی یه شیافم بزار جای بچه رو محکم میکنه

دیگه نمیام نی نی سایت