2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی تست مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 25 پست

سلام روز چندم ازمایش دادی مثبت شد

حالم خیلی بده من امروز روز دوازدهم انتقال بود بی بیم منفی شد البته از روز شش هرروز زدم و همش منفی میشه

فردا روز ازمایشمه اما تمام امیدمو از دست دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روز چندم ازمایش دادی مثبت شد حالم خیلی بده من امروز روز دوازدهم انتقال بود بی بیم منفی شد البت ...

ایشالا مثبت شه عزیزم غصه نخور

روز چهاردهم ازمایش داشتم

بی بی منفی بود

ایشالا مثبت شه عزیزم غصه نخور روز چهاردهم ازمایش داشتم بی بی منفی بود

خداخیرت بده این تاپیک زدی منم روز یازده زدم منفی بود اما امیدم از دست ندادم منتها همش دنبال یکی بودم که بگه شرایطش مث من بوده و مثبت شده خداخیرت بده عزیزم 

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
اخی عزیزم خدا روشکر 

من ازمایش روز سیزدهم منفی شد دکتر گفته روز ۱۷تکرار کنم 😔

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
برات دعا میکنم عزیزم Ivfشده بودی؟

ممنون عزیزم

بله ای وی اف شدم امروز ۱۵انتقالم