2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی تست مثبت

1504 بازدید | 25 پست

بچه ها من اومدم اینجا بنویسم تا شاید حداقل به یک نفر کمکی کرده باشم که اشتباه من رو تکرار نکنه

من جنین بلاست انتقال دادم خیلی همه چی خوب بود

کرمم افتاد روز دهم بی بی چک زدم منفی شد

کل داروهامو سرخود قطع کردم

ازون روز هرروز بی بی چک زدم تا امروز همش منفی شد

امروز فقط بخاطر اینکه برگه رو ببرم دکترم رفتم ازمایش دادم و مثبت شد

هنوز دستم میلرزه هم خوشحالم هم میگم چه علطی کردم بی بی چک زدم اینهمه غصه الکی خوردم و داروهامم قطع کردم

امیدوارم این بچه با اینهمه اشتباه من برام باقی بمونه

ولی خوااااااهش میکنم بی بی چک نزنین

من هزار بار شنیدم و گوش نکردم اینم نتیجه ش

مبارک باشه گلم😍🌷

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره

بی بی چک زیر ۵ هفته نشون نمیده .مبارک باشه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه بلاست گذاشتن؟ واسه منم یدونس یعنی مثبت میشم؟

انشالله مثبت میشه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
فدات شم

خدانکنه مثبت شد حتما خبرم کن