2777
2789

سلام دوستان ،ماتهران زندگی میکنیم پول پیشمون خیلی کمه سمت عبدل آباد هستیم ،پدرشوهرمم سه ساله فوت شده حالا یکی قراره ساختمون ایناروبسازه ،قرارشده ۲۰۰میلیون به مادرشوهرم بدن تا خونه برای خودش بگیره تا وقتی که خونشون ساخته بشه .پول پیش خودمونم ده میلیونه ، اونروز به شوهرم گفتم ببین مادرت قبول می‌کنه دوطبقه با پول اون دربستی بگیری که باهم این ۱۸ ماه رو تو یه ساختمون زندگی کنیم تا خونتون ساخته شه؟مادرشوهرمم قبول کرده 

حالا دیشب شوهرم میگه با ۲۰۰میلبون میتونیم سمت مرتضی گرد همچین خونه ای بگیریم .منم میگم نه من اونجا نمیرم .میگه پس بشین همین خونه ای که هستیم .

راستش اینجا خیلی اذیت میشم طبقه ی سوم هستیم بدون آسانسور با یه بچه ی دوساله و ۹ ماهه ام که باردارم .اتاقشم خیلی کوچیکه .

به نظرتون ۱۸ ماه برم مرتضی گرد یا همینجا بشینم ؟من دوس داشتم با مادرشوهرم یه جا باشیم که حداقل بچه ی اولم رو اون نگه داره دومی رو خودم بزرگ کنم .گفتم بهم کمک می‌کنه 

شوهرمم میگه ۱۸ماه تحمل کن بریم مرتضی گرد بعد اون سه میلیارد و خرده ای بهم ارث میرسه اونموقع خونه ی نوساز برات میخرم 

به نظرتون چیکار. کنم ؟شما بودین چیکار میکردین ؟؟

کسایی که نمیدونن میگم که مرتضی گرد پایین شهر تهران میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم با مادرشوهرم باهم باشیم که بچه اولم رو اون نگه داره دومی رو خودم بزرگ کنم.!!!،! 🤦‍♀️😑

میدونی تربیت بچت دوگانه بشه چقدر بد میشه براش درآینده ومیتونه براش مشکل ایجاد کنه؟! 

مبینام... 25 سال. 
بله دوطبقه دربست میگیره که هر کدوم تو یه طبقه ی جداگانه ساکن شیم  امنتیشم خوبه بدنیست

پس برو عزیزم

سخته اینجوری برات 

منطقه چندان مهم نیست

همین که خونه خوب باشه خوبه

اون هم تو این روزای کرونایی که اکثرا تو خونه‌ایم

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
دوست داشتم با مادرشوهرم باهم باشیم که بچه اولم رو اون نگه داره دومی رو خودم بزرگ کنم.!!!،! 🤦‍♀️😑 ...

این چه حرفیه توی دلش رو خالی میکنی ! اکثر ما و پدرمادرهامون کنار پدربزرگ و مادربزرگ رشد کردیم . همه دچار مشکلیم ؟ 

اخه هیچ کمکی ندارم خیلی سختم میشه دوتا همزمان 😢😢😢

درسته سخته اما بچه ها وقتی درکنارهم بزرگ شن خودشون همو تربیت میکنن.و مسولیت شما کمتر میشه. سختی داره اما مطمعن باش درست‌تر و بهتر تربیت میشن

مبینام... 25 سال. 
 این چه حرفیه توی دلش رو خالی میکنی ! اکثر ما و پدرمادرهامون کنار پدربزرگ و مادربزرگ رشد کردیم ...

اره بخدا من خیلی سختم میشه 

چون هیچ کمکی ندارم و بچمم فوق‌العاده شیطونه 

من میگم هجده ماه هم کمک میشه هم یه خونه ی بزرگتر میریم تا این دومی ام بزرگ بشه