2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی میخونه نظر بدین خیلی مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
اره بخدا من خیلی سختم میشه  چون هیچ کمکی ندارم و بچمم فوق‌العاده شیطونه  من میگم هجده ما ...

برو ، چشم روی هم بذاری تموم میشه ۱۸ ماه . تازه کلی هم میتونی خاطره خوب کنار مادرشوهرت برای بچه ها و شوهرت بسازی 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه توی دلش رو خالی میکنی ! اکثر ما و پدرمادرهامون کنار پدربزرگ و مادربزرگ رشد کردیم ...

خوب بخاطر چیه که الان اکثر آدما مشکل رفتاری خفیف یا شدید یااختلال شخصیت و هزار جور رفتار دیگه دارن که بعضا توی زندگی زناشویی هم  کشیده میشه...

غیر از ایراد توی تربیته؟ 

مشکل منظورم مشکل حاد نیست. مشکلات رفتاری دیگه. 

شاید من و شماهم الان داریم چیز عجیبی نیس... 

من حقیقت رو گفتم... 

اگر سنتی بخواید فکر کنید قضیه فرق میکنه

مبینام... 25 سال. 
خوب بخاطر چیه که الان اکثر آدما مشکل رفتاری خفیف یا شدید یااختلال شخصیت و هزار جور رفتار دیگه دارن ک ...

خب پس چرا این اختلالات رفتاری در هر نسل نسبت به نسل قبل بیشتره ؟ در حالی که همینجور که کاملا مشهوده مرزهای خانواده ها بسته تر شده ؟ 

به نظرم اگر امکانش رو دارید کتاب علیه تربیت رو مطالعه کنید یا پادکست های تربیتی دکتر شکوری رو گوش کنید .

این حرف های صدمن یک غاز به اصطلاح روانشناس های بی نام و نشون  باعث کج رفتن راه تبریتی یک نسل و تغییر رفتار یک جامعه میشه ! 

چرا نسل های جدید کمتر همدل هستند ؟ چرا کمتر دغدغه جمعی دارند ؟ چرا سن افسردگی داره روز به روز کمتر میشه ؟ 

چرا فکر میکنید صرف تربیت یک کودک باید والد باشه ؟ ما به عنوان مادر فقط باید چهارچوب اصلی تربیتی رو شکل بدیم ، دادن شاخ و برگ و رنگ و لعاب دیگه کار اطرافیان ، همسالان ، مربی و معلم ها و حتی حتی طبیعته !  

خوب بخاطر چیه که الان اکثر آدما مشکل رفتاری خفیف یا شدید یااختلال شخصیت و هزار جور رفتار دیگه دارن ک ...

و دوست خوبم این یک جمله رو از کتاب علیه تربیت یادگار داشته باشید ازمن " شما به عنوان یک مادر وظیفه ندارید به کودکتون یاد بدید چجوری بازی کنه ، وظیفه شما جمع کردن اسباب بازی هاشون بعد بازیه " 

و اینو تعمیم بدید به همه مسائل .

خب پس چرا این اختلالات رفتاری در هر نسل نسبت به نسل قبل بیشتره ؟ در حالی که همینجور که کاملا م ...

خلاصه بگم

گذشته سازش هردو طرف بیشتر بود آدما کمتر از حق و حقوق هم باخبر بودن وباهم سازش داشتن مگر نه اینکه والدین گذشته با هر مشکلی بود کنار میومدن

البته از حق نگذریم فرزنداوری زیاد وبافاصله سنی کم ی نکته طلایی که بچه ها بیشتر ازاینکه بخوان تربیت بشن باهم دیگه تربیت میشدن  وبه دست هم نه صرفا به دست مادروپدربزرگ

چه بسا جوونهای این نسل حاصل تربیت والدین همون گذشته ای هستن که شما حرفشو می‌زنید و نتیجه اختلافات خانوادگی و طلاقهایی که شاهدش هستیم. من شیوه سنتی رو. رد یا نفی نمیکنم اما بچه بخواد کلا بدست یکی از والدین درجه دو بزرگ و تربیت بشه اصلا کاردرستی نیست. میتونه کناراونا  وپدر مادرش تربیت بشه. 

صمنا این ی بحث مفصله که از حوصله بحث خارجه🙏

مبینام... 25 سال. 
  و دوست خوبم این یک جمله رو از کتاب علیه تربیت یادگار داشته باشید ازمن " شما به عنوان ی ...

حرفتون درست اما ربطی نداشت... 

من کتاب‌های زیادی درزمینه تربیتی  خوندم و دانشجوی انصرافی روانشناسی  هستم تا جایی که من خوندم. این مسائل رو یاد گرفتم. هرکس مایل هر طور که دوست داره فک کنه دوست عزیز. نظرمو تحمیل نمیکنم موفق باشید😉

مبینام... 25 سال.