2777
2789

بچه ها تورو خدا زودی بیاید 

من از دیشب درست نخوابیدم بخاطر تنبلی تخمدان چند نفر گفتن باید قرص لتروزول و آمپول اچ سی جی و اچ ام جی بزنی بعد خیلی جاها خوندم که احتمال دوقلو زایی داره ما تو فامیل خودم و شوهرم دوقلو داریم مادر بزرگممم سه شکم دوقلو داشته عمم داشته و... 

بچه ها این قرص لتروزول با کلومیفن رو میشه آزاد خرید؟؟؟ هزینه هاشون چقدره؟؟؟؟ چه موقع و چند روز باید استفاده بشن توروخدا بیاید راهنمایی کنید دعاتون میکنم

من آرزومه دوقلو باردار بشم و بچه دار بشم  

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری متخصص بگی برات بنویسه؟ قبلش باید سونو بشی که خدای نکرده کیست یا پلی کیستیک نباشی وگرنه با خوردن سر خود این قرص و داروها مشکل ساز میشه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

هرچی خدا بخواد عزیزم ولی بااین قرصا احتمال چن قلویی زیاده برو دکتر برات بنویسه هزینش هم زیاد نمیشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

عزیزم من دوساله تحت نظر پزشکم و کلی هم از این داروها دکتر بهم داده و تا الان هم باردار نشدم حتی یه قل عزیزم 

من فقط یکم تنبلی تخمدان خفیف دارم که با دارو و ورزش و پیاده روری و..کنترلش کردم و هیج مشکل دیکه ای نیس ولی نمیدونم چرا خدا برام نمیخواد فعلا 

حرف اول و آخر:تا خدا نخواد نمیشه 

ان شاءالله که خدا برامون بخواد عزیزم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

زیر نظر دکتر مصرف بشه بهتره ...

البته ما ژن دو قلویی داریم .لترزول و کلومفین استفاده کردم .ای یو ای و ای وی افم کردم ....که همه اینا احتمال دوقلو زایی داره ولی خدا بهم یه دختر ناز داد

❤️

اول باید زیر نظر متخصص باشی نمیشه سرخود خورد خیلی عوارض داره.من با کلومیفن دوقلو باردارشدم پوچ بودن با لتروزول هم دوقلو که دخترم فقط برام موند. قیمتش هم گرون نیست زیر بیست تومنه فکر کنم لتروزل خارجیش گرونتره

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
شوهرت دکتر نرفته.شاید خدای نکرده اونم مشکل داشته باشه

دکتر رفته عزیزم.ازمایشاش خوی بوده خداروشکر

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

چرا نمیری متخصص بگی برات بنویسه؟ قبلش باید سونو بشی که خدای نکرده کیست یا پلی کیستیک نباشی وگرنه با ...

سونو دادم کیست و پلی کیست نداشتم خداروشکر تو تاپیک قبلیم هست عکسش

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
لتروزولو میدونم .از داروخونه ازاد بخر.از روز سوم پریودت تا روزهفتم هر شب دوتا قرص باهم بخور.

مرررررسی عزیزم یه دنیاااا ممنون