2777
2789
سلاااام 

یه سوال از نی نی سایتی های عزیز 

دیدید تو این چند وقته چقدرررر داریم تاپیک های دروغین میبینیم و چقدر هم پربازدید هستن☹️

چراااا؟ نمی‌دونم چجوری هم تعلیق نمیشن بعضی ها دارن الکی جو سازی میکنن برای پربازدید شدن مادر شوهر اینجوری خواهر شوهر اون جوری یا خیانت شوهر و....

تا حالا شما چند تا از این تاپیک های الکی و دروغین رو خوندید ؟

تعریف کنید پربازدید بشید بخدا نقل و نبات و طلا و نقره نمی‌دن :/

لطفا با همدیگه صادق باشیم و برای جو سازی و پربازدید شدن دروغ نگیم ❤️❤️❤️

دانشجوی مهندسی هوا فضا سال اول دانشگاه امیر کبیر :)❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوم

باشههههههههه😐

نگفتی انگاری؟😂😂🤦🏻‍♀️

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
دقیقا منم نمی فهمم اصن که چی میاد کلیک بیت میزاره . آخه لعنتی اینجا؟؟این سایت؟؟ که چی؟  ن پول ...

بخدا انقد جو سازی میکنن که خودشونم حرف خودشونو باور میکنن

همشونم بچه مچناااا یا مریض چون هیچ ادم سالمی همچین نمیکنه

از بیکاری اینطوری میشن ملت💔🤦🏻‍♀️

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
بجاش تاپیک مفید بخونیم، یه چیزی عایدمون بشه واقعا سعی هم کنیم حداقل خودمون تایپیک مفید بزنیم ۴ نفر ...

دقیقا من از این به بعد میخام تاپیک های مفید راجب زندگی و... اینجور چیزا بذارم یعنی چی چرت و پرت و احساس مردم رو جریحه دار کردن

😕😜😂

😂😂

همشونم بچه مچناااا یا مریض چون هیچ ادم سالمی همچین نمیکنه از بیکاری اینطوری میشن ملت💔🤦🏻‍♀️

دقیقا ❤️

معلوم نیس ولی سایت واقعا افتضاح پر شده از بچه

بعضی از خانومااا از صد تا مرد بدتره وجودشون تو این سایت💔😂😂اصلا نمیشه اعتماد کرد حتی به یه نفر

بعضی از خانومااا از صد تا مرد بدتره وجودشون تو این سایت💔😂😂اصلا نمیشه اعتماد کرد حتی به یه نفر

اره بابا 😂❤️