2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش  حتما آموزش ببینید بعد شروع کنید 

همه پول هم اول کاری وارد نکنید مگه اینکه مطمئن باشید 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
یعنی چند تا ارز گرفتن و‌ فعلا صبر میکنن بلند مدت تا ایشالا سود کنن

اها متوجه شدم امیدوارم که خیلیییی سود کنن فقط یه سوال دارم عزیزم میدونین چجوری خرید و فروش میکنن و در حال حاضر کدوم ارز خوبه؟

شما هم خریدین؟

نه چون پول خودم نیست حالا حالا ها شروع نمیکنم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

وبینار های رایگان خانه سرمایه شرکت کنید 

سایت فراچارت هم آموزش رایگان داره 

تو یوتیوب هم میتونید فیلم آموزشی پیدا کنید 

اها متوجه شدم امیدوارم که خیلیییی سود کنن فقط یه سوال دارم عزیزم میدونین چجوری خرید و فروش میکنن و د ...

همسر من از طریق صرافی بیت پین خرید و فروش میکنه

ببینید تحلیل ها زیاد که چی خوب معمولا صرافی که از طریقش خرید و فروش میکنید خودشون بهتون سیگنال میدن

اما در نهایت هم همشون میگن که طبق تحلیل خودتون باید خرید کنید قبل از اینکه شروع کنید حتما در موردش یاد بگیرین و مطالعه کنید