2777
2789
عنوان

صبحانه کودک بد غذا

3189 بازدید | 22 پست

سلام مامانا پسر من یک سال و یازده ماهشه بد غذاااااا چیزای ابکی اصلا نمیخوره فرنی حلیم خامه سوپ..... صبحانه چی بدم بهش؟نون و خامه نمیخوره نون و پنیر نمیخوره هیچی فقط گاهی یه دنت نوشیدنی یا اب میوه به دادم برسید ایده بدید گشنه نمونه برا صبحانه

نوتلا و پنکیک😋😋

تزیین کن صبحانه اشو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ ابپز کن تزئینش کن بانمک شه بده بخوره شکلات صبحانه با گردو یا صبحا معجون شیرو بستنی و موزو گردو و شکلات بده بخوره سیب زمینی سرخ کن 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

خب سفت تر درس کن شاید خورد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

تخم مرغ نمیخوره؟ نیمرو ؟ پنیر رو خالی نمبخوره؟؟ خامه و کره همینطور خالی نمیخوره؟ اکثر بچه ها تو این سن خالی خالی دوست دارن ولی با نون نمیخورن .. اگر خالی میخوره بده بهش مهم اینه ک بخورش فرقی نداره با نون یا بدون نون .. انواع کباب چی میخوره؟؟ سیب زمینی چطور؟ ماکارونی ؟؟ کیک خودت درست کن با شیر بده بخوره 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
نوتلا چسبناکه دست بهش نمیزنه پنکیک میخورد الان عق میزنه 

☹️☹️عه وااا چه بدغذا اولین بچه ایی که نوتلا نمیخوره

چیز دیگه به ذهنم نرسید

خدابه دادت برسه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تخم مرغ ابپز کن تزئینش کن بانمک شه بده بخوره شکلات صبحانه با گردو یا صبحا معجون شیرو بستنی و موزو گر ...

تخم مرغ لیزه نگاهشم نمیکنه معجون ابکیه شکلات صبحانه نمیخوره 😓😓😓😓😓