2777
2789
عنوان

آدمهای وسواسی !! بذار بقیه آدمها زندگیشون رو بکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست
نه دیگه اینقدر ولی مثلا شوهرم پرخاش کنه به بچه ها صبورم صبورم یهو خودم پا میشم بچه ها رو دعوا کر ...

خب ببین به کاری که میکنی خوب توجه کن مثلا میخوای غذا بپزی برا وقتی که مهمون اومد هواستو جمع  موهاتو ببند  دستاتو تمیز بشور  و ریز به ریز به نکات توجه کن چیکار میکنی این وسواس که میگه وای نکنه یه جا کم گذاشتم یه جورایی به این ربط داره که به خودت شک میکنی چون خب طبیعیه اون لحظه که کار انجام میدادی خوب توجه نکردی اگه از خودت مطمئن باشی چرا هی بگی وای نکنه کم گذاشتم یا بعدشم ببین الان وضع اقتصاد افتضاحه کسی توقع نداره جلوش چلو کباب بزاری که

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
حالا که فکر میکنم می بینم آره یه خرده منم  مثلا آدمهای بی خیال و نامنظم رو میبینم همون طور میش ...

خب دیگه بعصی رفتارا ناخودآگاه رو ادم تاثیر میزاره الان منم یه مدته عین  یکی از دوستام میخندم بدون این که حتی تلاشی کنم برا این که مثل اون باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل یه آهنربا تمام انرژی منفی ها رو به خودم جذب میکنم چ۰طوری تخلیه کنم؟؟؟

ببین هرچی تنها تر باشی تاثیر پذیری بیشتره سعی کن وقتی مامانت خواست بیاد خونه  خواهرتم بیاد خلاصه تنها نباش چل میشی 

آخه میدونی به منم انتقال داده  منم درگیرم بخاطر همین‌میگم انتقال ندهند  باید قطع کنند ...

سلام 

من مادرم ک ب همسرم میگفت دعواش کن پاشه ظرف بشوره

یا چرا دم درتو هر روز جارو نمیزنی

حالا اینا تمیزی.کمالگراییاش بیچارم کرد در همه چی دخالت کرد

شوهر درس بچه همشم ب ضرر من