2777
2789
عنوان

راه های پس اندازتون چیه؟

2477 بازدید | 113 پست

خانوما شما چجوری پس انداز میکنید؟من هر جور خرج میکنم از یه جا کم میاد اصلا نمیتونم پس اندازی واسه خودم داشته باشم...میشه هر کسی راهی بلده بگه شاید منم تونستم🌸🙏

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ میشه پس اندازکرد دوتا تاپوی شلوارک گرفتم ۲۵۵ تومن تازه دخترعمم بود 🙁

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
مثلا در چه حد پس انداز میکنی که بعد خرج میشه؟؟

تا حالا پس انداز ک فقط مال خودم باشه نداشتم اصلا...اگه مشترک داشتیم هم اغلب پای قسط و قرض و تعمیرگاه و اینا میره

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

شوهرم وام بر می داره من طلا میخرم از حقوق فقط خرج خونه میشه و لباس اونهم به زور 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ما سعی میکنیم هرماه حقوق میدن یه مبلغ بریزیم تو کارت اگه که کارت دست منه اماپیامش رو گوشی همسرم بخاطر همین یکم دلم کنترل میشه برنمیدارم مثلاهدف داره این پول برسه به فلان مبلغ باهاش چی بخریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگ میشه پس اندازکرد دوتا تاپوی شلوارک گرفتم ۲۵۵ تومن تازه دخترعمم بود 🙁

اره انصافا...منم همینجوری ام تازه اغلب از سر و ته چیزایی ک لازمه میزنم😢جمع کردنش سخته اما موقع خرج به یه دقیقه هم نمیرسه

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸