2777
2789

فک نکنم بستری کنن بخاطر سردردی 🤔

آشنامون جوری سردرد میشد که ببخشید خودشو خیس میکرد و حالت تهوع شدیددددد میگرفت و از خود بی خود میشد ولی بستری نمیشد... البته من از نزدیک ندیده بودما خودش تعریف میکرد.... 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
فک نکنم بستری کنن بخاطر سردردی 🤔 آشنامون جوری سردرد میشد که ببخشید خودشو خیس میکرد و حالت تهوع شدی ...

برای امتحانات به نظرتون فقط گواهی معاینه شدن توسط دکتر عمومی غیبت رو موجه میکنه؟چون این بنده خدایی که سردرد داره امتحان هم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امتحانات به نظرتون فقط گواهی معاینه شدن توسط دکتر عمومی غیبت رو موجه میکنه؟چون این بنده خدایی ک ...

والا نمیدونم🤔مگه اینکه سردردش دلیل خاصی داشته باشه مثل میگرن، که دکتر تایید کنه بخاطر فلان مریضی سردرد شدید گرفته طوری که تو حالت نرمال نبوده و قادر به کنترل وضعیت عمومیش نبوده.... 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

نمی دونم تا حالا نشنیدم به خاطر سردرد کسی رو بستری کنن ولی این همه سردرد داری ؟ یه دکتر خوب میشناسم دکتر نوشین یمانی متخصص مغز و اعصابه کارش خیلی خوبه این پیجشه امیدوارم بتونه کمکت کنه https://www.instagram.com/drnooshinyamani/