آشنامون جوری سردرد میشد که ببخشید خودشو خیس میکرد و حالت تهوع شدیددددد میگرفت و از خود بی خود میشد ولی بستری نمیشد... البته من از نزدیک ندیده بودما خودش تعریف میکرد....
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای امتحانات به نظرتون فقط گواهی معاینه شدن توسط دکتر عمومی غیبت رو موجه میکنه؟چون این بنده خدایی ک ...
والا نمیدونم🤔مگه اینکه سردردش دلیل خاصی داشته باشه مثل میگرن، که دکتر تایید کنه بخاطر فلان مریضی سردرد شدید گرفته طوری که تو حالت نرمال نبوده و قادر به کنترل وضعیت عمومیش نبوده....
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
نمی دونم تا حالا نشنیدم به خاطر سردرد کسی رو بستری کنن ولی این همه سردرد داری ؟ یه دکتر خوب میشناسم دکتر نوشین یمانی متخصص مغز و اعصابه کارش خیلی خوبه این پیجشه امیدوارم بتونه کمکت کنه https://www.instagram.com/drnooshinyamani/