2777
2789

هر چی دراوردی از پولش سریع جنس جدید بگیری

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

خوش سلیقه جنس بیار

سرمایه ت زیاد باشه

سرزبون دار باش

سر ساعت همیشه ببند و باز کن مغازه رو

تمیز و مرتب باش هم خودت هم مغازه

جنسات بروز باشه

حلال خور و منصف باش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی دراوردی از پولش سریع جنس جدید بگیری

ما هم همین کار و میکنیم . یعنی از سودش اصلا بر نمی‌داریم .دوباره جنس می‌خریم . اما حس میکنم به غیر از سود مغازه باید جدا دوباره پول بزاریم تا مغازه پرتر شه؟

خوش اخلاقی جنس با کیفیت حداقل یکسال زیاد شلوغ نمیشه صبر کن

تازه یک ماهه زدیم . خدا رو شکر روزی ۴یا ۵ تا مشتری رو داریم .به نظرتون برای این زمان خوبه اینقدر مشتری؟

ما هم همین کار و میکنیم . یعنی از سودش اصلا بر نمی‌داریم .دوباره جنس می‌خریم . اما حس میکنم به غیر ا ...

نه نیازی نیس کم کم پر میشه فقط اگه پوشاکیه مصلن جین دوازده تایی میگرفتی شیش تاییشو بگیر اینجوری هی پول بذاری سود و ضررتو نمیفهمی بعدم مغازه بالاخره با کم و زیادش پر میشه مهم اخلاق و طرز برخوردت با مشتریته  

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
تازه یک ماهه زدیم . خدا رو شکر روزی ۴یا ۵ تا مشتری رو داریم .به نظرتون برای این زمان خوبه اینقدر مشت ...

آره عزیز خوبه. من سابقه بیش از 15 سال مغازه داری دارم. صبر کنید.سال اول باید بگذره. نمیشه یهو مشتری زیاد کرد. مغازه چیه؟

تازه یک ماهه زدیم . خدا رو شکر روزی ۴یا ۵ تا مشتری رو داریم .به نظرتون برای این زمان خوبه اینقدر مشت ...

بخاطر نوسان و افزایش دایم قیمتها این مشکل وجود داره به مرور که مشتریتون بیشتر بشه و گردش پولتون بالاتر بره حل میشه نگران نباشید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم