الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر عمم کابینتای خونشونم چک میکنه که چقدر وسیله دارن
حتی بالای کمد دیواری عمم میگه سالی یه بارم من نگاهشون نمیکنم اما میبینم وسایل تغییر کردن
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
یا طرف خیلی سبزی خوردن دوست داره اما دلش نمیاد بخره
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
کلا از وقتی پسرم دنیا اومد سر سوزن هیچی براش نخرید. برای تولد ۱سالگیش هم یه ماشین پلاستیکی مزخرف خرید ۲۰تومنم نمی ارزید. خیلی خجالت کشیدم جلو مامانم اینا
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤