2777
2789

من اساسا آدم سرخوشیم، کم گریه میکنم زیاد میخندم 

ولی امشب تو یه ویدئو اتفاقی یه آهنگی که شدیداً باهاش خاطره داشتمو گوش کردم و پوکیدم، انگار تموم اشکایی که جلوشو گرفتم و نریختم، باهم سرازیر شدن. کاش بغل هم مثل غذا بود، وقتی بهش نیاز داشتی میرفتی از نو یخچال برمیداشتی...یا کاش مثل عکس میشد از اینترنت دانلودش کنی، اصلا کاش ما آدما یه دکمه داشتیم ، میزدیمش و تمام خاطرات اونی که می‌خواستیمو پاک میکردیم، کاش اصلا احساس نداشتیم :)

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

آره کاش💔

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته دنبال اینطوری آهنگ هایی هستم ولی پیدا نمیکنم من فکر میکنم احساساتم  مرده ان ولی با فراموشی مخالفم باید تا ابد یادم بمونه چه اشخاصی چه کارایی انجام دادن چه حرفایی زدن 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

اره خب

ما هرچی میکشیم از احساسه متاسفانه😄

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز