2777
2789

سلام

عزیزان یک‌کارگاه عالی و جامع تربیت مربی پیشدبستان دارم برگزار میکنم.۱۲_۱۶ ساعت آموزش نوین تمام مباحث به همراه کارگاه پرورش خلاقیت به عنوان هدیه ی دوره

درواقع با یک‌پرداخت ، دوکارگاه شرکت میکنیدهمراه با ارائه مدرک معتبر زیر نظر بهزیستی

پس فرصت رو از دست ندید

آیدی پیجم برای هماهنگی کلاس:

https://www.instagram.com/hashemian_preschool/

یک‌معلم عاشق که زندگیش کنار بچه ها میگذره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بازار کارش چطوره. شرط سنی داره؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
البته اتباع افغانستان هستم . چقدر زمان میبره?

عزیزم یا ۴ جلسه سه ساعته میشه یا ۶جلسه ۲ ساعته

با هماهنگی با بقیه دوستان ساعتش رو مشخص میکنم

عزیزم بازار کارش چطوره. شرط سنی داره؟ 

نه عزیزم شرط سنی نداره.شما اگه کامل همه چیز رو یاد بگیرید و یک پکیج عالی از کارهاتون آماده کنید و آمادگی پاسخ به همه سوالات مدیران رو داشته باشید، هم‌توی مدارس و هم مهدهای کودک میتونید مشغول کار بشید

۳ ماه پشتیبانی داره این کارگاه که خودم رفع اشکال میکنم ازتون و آمادتون میکنم برای اینکه بتونید جایی مشغول به کار بشید

الان منکع مدرک پیش دبستانی و دبستانی رو دارم کاری برام سراغ ندارین بیکارم و خانه دار

عزیزم اگه واقعا کامل و جامع آموزش دیده باشبد و ذهن خلاقی داشته باشید و بتونید یک پوشه کار عالی از دست ورزیها و یک سری فیلم از آموزشهاتون آماده کنید، قطعا توی مدارس غیردولتی یا مهدهای کودک استخدام میشید

توی این دوره من همه رو بهتون یاد میدم

عزیزان این کارگاه سه ماه پشتیبانی داره که خودم کنارتونم تا بهترین بشید.

ضمن اینکه بهتون یاد میدم وقتی خوب یاد گرفتید یک سری فیلم آماده کنید و یک پوشه کار جذاب درست کنید تا بعد از عید که زمان استخدام مدارس و مهدکودکها هست،بتونید با دست پر برید فرم پر کنید

سلام میشه بگید کدوم شهرهستین هزینش چقدره من دیپلم دارم واهواز زندگی میکنم

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
سلام میشه بگید کدوم شهرهستین هزینش چقدره من دیپلم دارم واهواز زندگی میکنم

سلام عزیزم.من کرج هستم.کلاس بهدصورت آنلاین درفضای اسکای روم هستش.مدرک معتبر بهتون داده میشه و هزینه ش به همراه کارگاه پرورش خلاقیت فقط ۴۵۰ تومنه