2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب جا دعا ببرش مشاور اختلال یادگیری برا خیلی ها ب وجود میاد اتفاقا خیلی هاشوم از ضریب هوشی بالایی برخوردارن ک با یک دوره آموزش ساده سریع خوب میشن میبینی ک بچت چه نابغه ای هست 

در عجبم واقعا میاین اینجا براتون دعا کننن؟؟؟نکنه جلو بچت هم ایجور حرف میزنی بسته زبون تو خودش می‌ره واین رفتار شما تا آخر عمرش رو روانش اثر میزارع 

مادر خوب برو به دخترت کمک کن نمیخاد به هیچ کس هم بگی ک بچت حس بدی داشته باشه فقط ببرش مشاور 

چه علایمی داره مگه؟

جنب و جوشش زیاده،برای کارها و یا بازیهاییکه نیاز به تمرکز زیاد دارند همکاری نمیکنه یادگیریش خوبه دقیقا حرفای معلم رو حفظ میکنه اما دیکته مشکل داره

بردم معلمش گفت بیش فعاله اما مشاور گفت اختلال

بیش فعالی،نفص توجه و اختلال یادگیری میاذه،اینجا کمکی نمیکنه.چند تا کار میکم انجام بده،من معلمم.اول روانپزشک ک درمان دارویی بشه،بعدش روانشناس مخصوص اختلال یادگیری،خودت هم باید پا ب پاش کارکنی

ب جا دعا ببرش مشاور اختلال یادگیری برا خیلی ها ب وجود میاد اتفاقا خیلی هاشوم از ضریب هوشی بالایی برخ ...

عزیزم بخدا درمانده شدم از یک طرف علایم بلوغ زودرس داره.از طرف دیگه نمیدونم بیش فعاله یه اختلال یاد گیری

بیش فعالی،نفص توجه و اختلال یادگیری میاذه،اینجا کمکی نمیکنه.چند تا کار میکم انجام بده،من معلمم.اول ر ...

این روانشناسی که بردم خیلی باتجربه است ازش تست گرفت گفت بیش فعال نیست.