2777
2789
جنب و جوشش زیاده،برای کارها و یا بازیهاییکه نیاز به تمرکز زیاد دارند همکاری نمیکنه یادگیریش خوبه دقی ...

حضوری می‌ره یا آنلاین ؟

دختر منم تو خونه خیلی شلوغه ولی وقتایی که حضوری می‌ره و معلمش لایو میگیره میبینم سر کلاس خیلی آرومه در حالیکه بقیه بچها آروم و قرار ندارن

بنظرم اختلال یادگیری داره ببر روانشناس حل میشه ان شاالله مشکل بزرگی نیست صبر داشته باش بالاخره همه رو یادمیگیره

حضوری می‌ره یا آنلاین ؟ دختر منم تو خونه خیلی شلوغه ولی وقتایی که حضوری می‌ره و معلمش لایو میگیره م ...

حضوری عزیرم.بخدا جگرم کباب میشه.از مدرسه که میاد خیلی ناراحته.چون میبینه دوستاش یاد میگیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخدا درمانده شدم از یک طرف علایم بلوغ زودرس داره.از طرف دیگه نمیدونم بیش فعاله یه اختلال یاد گ ...

بیبین  عزیزم شما خودت یک زن کاملا بالغ و فهمیده هستی 

شما اول باید روحیه خودت و حفظ کنی ک دخترت فکر نکنه مشکل خاصی داره 

اول ببرش مشاور مشاور حتما بهت راهکار میده راهکار های هم مثل بازیه برا بچه کمک بعد خودت هم کمک کن ب دخترت ن سرخوردش کن ب کسی نگو بخدا فشار روانی میزاری رو بچت 

بعد برا بلوغ زود رس ب بچت زیاد غذای گرم نده تند نده بعد ببرش دکتر باز اونم بلوغش رو کنترل می‌کنه 

خدایی نکرده بچت ک مشکل جسمی و ذهنی ندارع ایجور بر خورد می‌کنی 

از مادر قوی فرزندی قوی هم ساخته میشه اول خودت روحیه خودت حفظ کن یک جوری نوشتی انگار چ خبره 

حضوری عزیرم.بخدا جگرم کباب میشه.از مدرسه که میاد خیلی ناراحته.چون میبینه دوستاش یاد میگیرن

یعنی توانایی خواندن کلمه نداره یا توانایی شناختن حروف رو ؟

دختر من حروف رو می‌شناسه ولی وقتی بخواد کلمه بخونه به سختی میخونه معلمش هم بهم گفت نه ضعیفه نه قوی تمرین زیادی میخواد

توانایی املاش ضعیفه.حروف رو خوب میشناسه.

دختر منم همینه وقتی نتونه کلمه رو بخونه خوب هم نمی‌نویسه عزیزم هیچ نگران نباش به بچه استرس نده فقط با آرامش و تمرین همین اگه بیکاری فقط زیادی بزار باهاش تمرین کن 

کتاب فروشیا یه وسیله ای دارن حروف آهنربایی بچه ها خیلی دوست دارن باهاش کلمه بسازن اونو بخر حروف بهم وصل میشه و کلمه درست می‌کنه هم سرگرمی هم یادگیری الان عکسش براتون میفرستک

جنب و جوشش زیاده،برای کارها و یا بازیهاییکه نیاز به تمرکز زیاد دارند همکاری نمیکنه یادگیریش خوبه دقی ...

داداشای منم اینجور بودن 

الان  کلاس هشتمن خیلی خوب شدن 

قبلا دیکتشون غیررقابل صحیح بود 

عزیزم چکار کردن خوب شدن؟

هیچی  والا فقط گذر زمان البته ی معلمی داشتن  اومد از اول باهاشون کار میکرد  یا املاشون ازبقیه جدا بود 

ما فک میکردیم دیگ اصلا سواد یاد نمیگیرن حتی معلما گفتن ک ببریتشون کلاس یادگیری  بیش فعالن ولی خب خداردشکر خودشون خوب شدن