2777
2789

به صورت گردشی میخوام تو چند تا سالن کار کنم ولی همه ی سالن های که میرم شینیون کار دارن واقعا در مانده شدم حیف پول و وقتم .راهکار برای جذب سالن و مشتریدارید؟

عذر میخوام چقدر هزینه کردین

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دیوار آگهی بزن

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

کجایی کدوم شهر؟   بنظرم مثلا تو اینستا و دیوار اینا بزن چند تا مدل بیار تو خونه رایگان بزن عکسش رو تو اینستا اینا بزار بعد جذب فالوئر کن خود به خود بهت پیشنهاد میدن برا کار

عزیزم جزئیات رو نمیگم .ببخشید ولی بالای ۱۵ تومن

ببین خیلی از سالن ها چندتا شنیون کار دارن ، برا روز مبادا که یوقت مشتری زیاده یا اون یکی شنیون کار نمیتونه بیاد

بازهم جاهای دیگه برو ، سعی کن با روی خوش بری ، چون قرارهای با اونا همکار بشی پس قطعا اخلاقت براشون مهمه، به ظاهرات هم برس، عکس از نمونه کارت داشته باش ، اگه قیمت پایین هم پیشنهاد دادن با کمی چونه بپذیر ، برای شروع و تجربه خوبه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ببین خیلی از سالن ها چندتا شنیون کار دارن ، برا روز مبادا که یوقت مشتری زیاده یا اون یکی شنیون کار ن ...

دوست خوبم ممنون از وقتی که گذاشتی از نظر روانی خیلی فشار رومه چون تحقیق کردم و وارد این حرفه شدم .پولم خیلی برام مهم بود ولی الان حتی نمیتونم هزینه ای که کردم رو جبران کنم