2777
2789

چطور باهاش برخورد کردین 

من خواهرش و برادرش باعث شدند ضرر میلیونی کنیم دارم دق میکنم 

دلم نمیخواد پاشونو تو خونم بزارن شوهرم میگه خانوادمن 

من میگم چه جور رسمی اخه 

بگو خانواده منم بودن همینو میگفتی.زندگی مشترک یعنی ضرر به دو طرف زده شده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من البته مشکل ازاراشون از خیلی قبل بود ولی تو‌مساله مالی مثلا با قرارداد و اینا عمل کردن بعدا کل پول و زحمتش رفت کلیم از جیب هزینه کرد .ولی خوب این تیر اخرشون بود.همسرم که دیگه رفت و‌امد نداره باهاشون.گفتم حتی جواب تلفن یه نفرشونو بدی به من خیانت کردی چون من اون سال ها خیلی اسیب دیدم .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همش طرفداری میکنه میگه قصدشان خیر بوده حالا ضرر کردیم

خوب پس هنوز مونده تا سرش به سنگ بخوره.

ما هم همین طور اول زندگیمه با حرف هاشون بدبخت کردیم خودمون  چکار کنم؟دلم خونه

هیچ کار نمیشه کرد جالب اینجا بود من هر چی به سوهرم گفتم نکن چقد بهم بی احترامی کرد منو محکوم کرد به حسادت و نفهم بودن ولی خودش تازگیا چند بار اعتراف کرد که برادرش بدبختمون کرده ولی چی فایده جای زخم حرفاش از ورشکستگی بدتره برام😔

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
هیچ کار نمیشه کرد جالب اینجا بود من هر چی به سوهرم گفتم نکن چقد بهم بی احترامی کرد منو محکوم کرد به ...

همسر منم میگفت تو‌جلو پیشرفتمو میگیری.گفتم برو به سلامت پیشرفت کن.خیلی سخت گذشت کلی ضرر کردیم عقب افتادیم.ولی دیگه تموم‌شد ظاهرا باید اتفاق میفتاد تا همه ساکت میشدن