2777
2789
نه اصلا 

خوبه خداروشکر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ن میترسم😓

ترس نداره ک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بگه باید عمل کنی😭😭😭

دوستمون بالا گفت اصن درد نداره

ممنون گلم🤗❤

ايشالا مشكلت حل شه💓🙏🏻

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
چجوری بودی میشه توضیح بدی عزیزم؟؟

ببین ما هی تلاش میکردیم ولی خیلی ببخشيد دخول انجام نمیشد چون من درد شدید داشتم

بعد با همسرم فکر میکردیم لابد  خودمو سفت نگه میدارم که نمیشه. یه مدت از مطب این دکتر میرفتیم اون دکتر همشون هم ژل روان کننده مینوشتن و میگفتن نترس نترس 

آخرش یه دکتر از حالتام موقع معاینه فهمید من ترس ندارم و با بررسی دقیق تر متوجه شد که پرده بکارتم ضخامتش خیلی زیاده و باعث درد میشه. بعد با لیزر و بی حسی پرده رو برداشت. 

از اون لحظه من دیگه ترس نداشتم چون دردی نداشتم که باعث ترسم بشه 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

راستي تبليغ نبودا😂 اون پيج رو يكي از ماماها معرفي كرده بود من ميشناختم گفتم بگم بهت ....

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
ببین ما هی تلاش میکردیم ولی خیلی ببخشيد دخول انجام نمیشد چون من درد شدید داشتم بعد با همسرم فکر میک ...

من درد خیلییی شدید ندارم فقط میترسم و پاهام میلرزه  خودم سفت نگه میدارم 

سلام بانوجان❤اگه واژینیسم دارین حتما دوتاتاپیک درمان منوبخونین خیلی ازبچه های اینجا باهاش درمان شدن

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.