2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آیة الکرسی و ۴آیه دیگه که با (الله لا اله الا هو) شروع میشه حفظ هستم، معمولا برای هرچیزی میخونم، به لطف خدا خوب پیش میره

برات میخونم ان شاءالله کار مورد پسند و پربرکت پیدا کنی💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آیة الکرسی و ۴آیه دیگه که با (الله لا اله الا هو) شروع میشه حفظ هستم، معمولا برای هرچیزی میخونم، به ...

خدا ان شاالله عزیزانت و برات حفظ کنه.خود خدا دلت رو شاد کنه.گشایشی هم در کار ما ایجاد کنه 

همون نمازو خوندی؟

نمازای زیادی خوندم یکیشم  نماز جعفر طیار بود

چند سالتونه؟

مشکل مالی دارید یا واسه اینکه سرتون گرمه بشه دنبال کار هستین؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خدا ان شاالله عزیزانت و برات حفظ کنه.خود خدا دلت رو شاد کنه.گشایشی هم در کار ما ایجاد کنه 

ممنون عزیزم 

الهی آمین 🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نمازای زیادی خوندم یکیشم  نماز جعفر طیار بود چند سالتونه؟ مشکل مالی دارید یا واسه اینکه سرتون ...

والا بقران لازم دارم.منم هزینه های خودمو دارم.انقدر گشتم .هرروزم از دیروزم ناامید ترم

والا بقران لازم دارم.منم هزینه های خودمو دارم.انقدر گشتم .هرروزم از دیروزم ناامید ترم

پس توکل کن به خدا 

وبه نیت ازدواج و کارت چله بردار هرکدومش که صلاحت بود ان شالله جور میشه

چله چی بردارم بنظرت

جمعه ها قبل اذان ظهر به نیت ازدواج و کارت نماز جعفر طیار بخون

نماز رسول الله هم خیلی حاجت میده

چله اونو بردار ۴۰ روز پشت سرهم بخون 

تو روزای پریودتم قطع کن بعدش بقیشو بخون