2777
2789
عنوان

خسته شدم از چاقی به دادم برسین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 72 پست
نخور نون خودش عامل چربی شکم و پهلو عه اصلا نخور دیگه یا خیلی کم در حد یکی دو لقمه کوچیک

اوووووف پس بگو شکمم از چیه، اندازه یه هندونه بزرگ شکم دارم

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا باهم رژیم بگیریم

آخ خواهر، هی میگم از شنبه😭 امشب تصمیم گرفتم از فردا بعد گفتم فردا شام یه پیراشکی بخورم بعد😂

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
چند کیلویی؟

۷۵🤦

اسی من 30 کیلو اضافه وزن داشتم ولی شکر خدا الان 18 کیلوش مونده. رزیم دارم. شیرینجات مصنوعی رو کلا حذف کردم روغن و محدود کردم و غذام و یک سوم قبل میخورم. نون و برنج و حذف نکن فقط کمتر کن ولی ماکارونی و فست فود و سس نخور. صبح ناشتا آب و آب لیمو بخور و سبزیجات و اضافه کن به برنامه ات. روزی نیم ساعت تو خونه ات پیاده روی کن و برقص. رژیم گرفتن خیلی سخته و اراده آهنین میخاد به خوشتیپ شدن و نزدیک شدن به عید نوروز فک کن. کافیه سه روز خودت و کنترل کنی بعد دیگه طبیعی میشه

خوبی ک    

قدم کوتاه، باید ۵۵باشم

اسی من 30 کیلو اضافه وزن داشتم ولی شکر خدا الان 18 کیلوش مونده. رزیم دارم. شیرینجات مصنوعی رو کلا حذ ...

روزی سی و پنج دقیقه پیاده روی میکنم، رژیمم گرفتنی مرض دارم ریزه خواری زیاد میکنم، میرم میام یه چی از یخچال برمیدارم میخورم😔 البته وقت رژیم نیستا کلا این مرض دارم

چندی؟

۱۵۲

استارتر عزیز من قبل رژیم به شدت افسرده شده بودم و اعتماد به نفس نداشتم ولی الان شکر خدا عالی شدم هر کی میبینه من و میگه چقدر خوشتیپ شدی چقدر خوشگل شدی ذوق مرگ میشم. شوهرم همش ازم تعریف میکنه حس خوبی دارم. اخلاقم خیلی خوب شده. خداروهزار بار شکر میکنم

استارتر عزیز من قبل رژیم به شدت افسرده شده بودم و اعتماد به نفس نداشتم ولی الان شکر خدا عالی شدم هر ...

منم مثل شما افسرده شدم، مخصوصا اطرافیانم کلا خوبه اندامشون فقط من چاقم😭