2777
2789
عنوان

خسته شدم از چاقی به دادم برسین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 72 پست
روزی سی و پنج دقیقه پیاده روی میکنم، رژیمم گرفتنی مرض دارم ریزه خواری زیاد میکنم، میرم میام یه چی از ...

عزیز دلم چند روز کافیه خودت و کنترل کنی تا عادتت از بین بره. آب بخور دمنوش دارچین و زنجبیل درست کن چای سبز و.... واسه ریزه خواری هم یه مشت نخودچی و چندتا کشمش بزار رومیز گاهگاهی یه دونه بخور. خودت و گشنگی نده با سبزی و میوه های کالری پایین معدتو پر کن

عزیز دلم چند روز کافیه خودت و کنترل کنی تا عادتت از بین بره. آب بخور دمنوش دارچین و زنجبیل درست کن چ ...

خیلی ممنون از راهنماییت، حتما سعیمو میکنم♥️😍

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شما افسرده شدم، مخصوصا اطرافیانم کلا خوبه اندامشون فقط من چاقم😭

سلامتی خودت از هر چیزی مهمتره گلم. اتفاقا اطراف من اکثرا چاقن و جاریمم چاقن ولی من فقط به خاطر سلامتی خودم تصمیم به کاهش وزن گرفتم

سلامتی خودت از هر چیزی مهمتره گلم. اتفاقا اطراف من اکثرا چاقن و جاریمم چاقن ولی من فقط به خاطر سلامت ...

آره واقعا پا درد و کمردرد گرفتم تو این سن😭

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
انشاا که موفق بشی. اگه دوست داری بیا واتساپ با هم رژیم بگیریم و بهم انگیزه بدیم 

سلامت باشی عزیزم😘

انشاا به زودی به وزن ایده آل برسی 

انشالله، همچنین شما😍

من شام انقدر خوردم هنوز هضم نشده معدم داره جر میخوره

خخخ.منم بعد زايمان حالت هاي شمارو دارم.فقط يه هفته اس صبحا يه ليوان نعناع خشك دم ميكنم با نصف قاشق عسل ميخورم اشتهامو كم كرده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️