2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرشوهرم😏😏😏

892 بازدید | 34 پست

🙂امروز خونه مامانم دعوت بودیم مادرشوهرم یهو به شوهرم گفت تو نرو بیا پیش من شوهرمم گفت به بابات زنگ بزن بیاد دنبالت ببامم بنده خدا اومد و من با دلگیری رفتم شبم زنگ زدم لاقل بیا منو ببر بابام سرکاره گفت ن من نمیتونم بیام جاییم منم قطع کردم بعد یک ساعت زنگ زده بیا سر خیابون اصلی گفتم چرا نمیای سرکوچه دنبالم گوشیو قطع کرد بعد ک رفتم سوار ماشین شم دیدم مادرشوهرم جلو نشسه نگو رفته بود دنبال مادرش ک جایی بوده 

منم با عصبانیت نشسم و هیچی نگفتم بعد گفت چته چرا قیافه گرفتی گفتم ازت کم میشد میومدی سرکوچه منه حامله رو این همه پیاده راه کشوندی گفت مامانم گفت اینجا بمونیم نریم تو کوچه گفتم اها کوچه مار داشت لابد تا دم درخونه با مادرش خنده و حرف منم هیچ نگفتم الان اومدم خونه دلم داره میترکه نمیدونم چیکار کنم تازه الانم رفت خونه مامانش😔😔😔

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

ذلیل شه اون مادر

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حامله بودم شوهرم یه بار منو گذاشت خونه تنها 

خودش تا دو ونیم نصفه شب خواهرشو میبرد از این روضه به اون روضه( ماه رمضون بود)

اخر سرم برده بود گذاشته بود باغ باباش خواهرشو بعد اومد خونه تازه با من عصبانی بود که چرا ناراحتم از دستش

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

حامله ای یخورده حساس شدی.البته حق هم داری کارخوبی نکردن.ولی اگه شوهرت دهن بین وبه اصطلاح بچه نه نه است کاریش نداشته باش که بدترمیکنه .بعضی مواقع فرصت بدین مادرشوهر احساس قدرت کنه که دشمن شمانشه

ولی الان میگم چقدر خل بودم که ناراحت میشدم !

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

حساس شدی درست 

سعی کن به بچه تو شکمت فکر کنی و آرامش داشته باشی 

بحث نکن باهاش وقتی گفت چرا دلخوری هم چیزی نگو بزار چند روزی بگذره آروم تر شدی فکر های بهتری به سرت میزنه