2777
2789

قانونى داريم كه هميشه ثابت اسـت

《ما بـه محيطمان عادت ميكنيم♡》

اگر با آدم هاي‌ بدبخت نشست و برخواست کنید، کم کم بـه بدبختی عادت میکنید و فکر میکنید کـه این طبیعی اسـت.

اگر با آدم هاي‌ غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می‌شوید و ان را طبیعی میدانید

اگر دوست شـما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می‌شوید ولی در نهایت شـما هم عادت میکنید بـه دیگران دروغ بگوییدو اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، بـه خودتان هم دروغ خواهید گفت.

اگر با آدم هاي‌ خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شـما هم خوشحال و پرانگیزه می‌شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی اسـت.

“تصمیم بگیرید بـه مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شـما را پایین میکشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی‌شوی”

خجالت بکش ای قنبرین خوی 🩴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم این برنامه ریزیه دقیقی که شما واسه تاپیکاتون دارینا من واسه زندیگم ندارم 😂🌹 بیان واسه منم بر ...

خجالتم ندین

شما نسبت بهم لطف دارین ": )