2777
2789
عنوان

این دوتا باهم ازدواج کنن؟؟

430 بازدید | 28 پست

دختره فیزیوتراپ باشه مطب داشته باشه

پسره مهندسی معماری خونده باشه ولی شغلش مغازه داری باشه

دختره هم از نظر قیافه سرتر باشه و مسلما خاستگارای بهتر براش بیاد

اشکالی داره؟؟؟؟

بهم میان ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمش گرم فیزیو خیلی قبولیش سخته و های کلسه🤕🤝

نه بابا صب کنه 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

مهم نظر خودشه 

ا گه میخواد مشکلی نیس 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

تجربه ثابت کرده اون دختره خاستگار ندارع😐اصولن اینایی که همه چی تمومه کسی جرئت جلو اومدن ندارع فک می‌کنه که قطعا جواب منفی میشنوه

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
چندساله دوستن باهم پسره هم خیلی دوستش داره

دیگ نظری ندارم🤕

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

قبلا دوستش داشت حالا الان میگ من خیلی سرترم خاستگارای بهترمیاد پسره هم خیلی دوستش داره ولش ن ...

حالا جدا از اینا ی سوال

کلینیکش برای خودشه؟ وضعش خوبه؟