2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو حق نداری ازم بپرسی کجا رفتم با کی رفتم به تو هیچ ربطی نداره اصلا خوشم میاد هزار جا میرم چشتو در میارم🙁

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

به مخفی گاه دارم تو خونه فک نکنم بفهمه کجام میخوام شب برم اونجا فک کنه رفتم ببینم چی میخواد بکنه

میگه تو حق نداری ازم بپرسی کجا رفتم با کی رفتم به تو هیچ ربطی نداره اصلا خوشم میاد هزار جا میرم چشتو ...

مگه مشکوک به خیانتی! اگه نیستی گیر نده منم الان باردارم استراحت مطلق مامانمم کار پیش اومد رفت شوهرمم رفت بیرون ینی هر روز عصر میره خونه مامان باباش ولی من چیزی نمیگم الانم دارم از تهوع میمیرم اما زنگ نمیزنم بیا تقریبا یکساعتو نیمه رفته

دیگه نمیام نی نی سایت

ما تا ۱۵سال یبار فقط فکر کنم همچین چیزی گفته.خونمون خونه پدرشوهرمه.اونم گفتم خونه رو بابات محض خاطر من و این بچه داده وگرنه به تو میداد که مجردیت داده بود.ناراحتی راه باز جاده دراز.برو از خونم بیرون درم ببند پشت سرت.رفت دوساعت بعد دست از پا درازتر برگشت

خونمون با مادرشوهرم اینا یه جاست ما طبقه بالاییم٫فک نکنم جرات کنه کاری کنه ولی اگه بفهمه من نیستم راحت با تلفنش حرف برنه منم گوش کنم