2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من فرشامو تازه شستم ۱سال هم نمیشه  براهمین همش امروز فردا میکنم برااینکه بگیرمش ازپوشک

اخ دلم رف واس بچه داری   خوب گلم زودی بگیر نذار زیاد بمونه سعی بیشتر تو جایی باشی که فرش نداره دیگگه یه مدت

خدایا تا زمانی که لیاقت دارم مرا برای عزیزانم حفظ کن

عزیزم ببین شبا پوشکشو خیس میکنه یانع؟و اینکه خب هربچه ای تا از پوشک گرفته بشه خرابکاری داره از فردا شروع کن دیگ پوشکش نکن و هر یه ساعت ببر جیش کنه و بگو مامان جیش داشتی بیا بگو بریم دستشویی جیش کنیم هر بارم بردی جیش کرد کلی تشقویش کن بهش خوراکی بده چیزایی ک دوس داره...و شبا یکی دوهفته اول رو پوشک کن بعد ک روز رو یاد گرف شب رو دیگ پوشک نکن و یه بار وقتی میخوابه حتما ببر جیش کنه بیار نصف شبم یه بار ببری کافیه...انشالله زودتر یاد میگیره...بچه منم از این ماه شروع کرد به گفتن حس خوبیه انشالله ک زودتر تجربش کنی...فقط اعصابتو فولادین کن 

İyi ki sevmişim seni
پسر من یک سال و  دو ماهشه بنظرتون هنوز زوده از پوشک بگیرمش

عزیزم من پسرمو از ۱۷ ماهگیش شروع کردم چهارماه طول کشید الان ۲۱ ماهشه و از اول این ماه دیگ خودش میگه ..ولی بنظرم صبر کن از ۲۰ ماهگیش شروع کن 

İyi ki sevmişim seni