2777
2789
عنوان

دعوای شدید من و همسرم.

1633 بازدید | 79 پست

بیاین بگم. میگ با کل خانوادت قطع رابطه کن . با خواهرم خب سر ی بحث جفتشون میگه قطع رابطه منم اینکار کردم خونه داداشم هم قطع. خونه بابام هم میگه ماهی یبار برو با خانواده خودشم مشکل داریم پس من چکار کنم حق دارم ک عصبانی باشم؟ هیچ سرگرمیم ندارم . مثلا میخاد منو از خانوادم دور کنه خونه رو کامل ریختیم بهم سر این رفتاراش خیلی پرو شده میخاد یکار کنه من فقط مث کوزت بشینم خونه کارای اونو انجام بدم خیلیم نمک نشناس میگه چکاری برام انجامدادی رفتیم مشاور بش گفت خیلی خودخواه و مغروری . توف تو روش ازش بدم میاد من نمیتونم تحملش کنم شرایط طلاق هم ندارم چه کنم. تازگیا خیلی پرو شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگه قطع رابطه؟ کلا آدم منزوی ایه؟

نه بابا زبونش ۱۰ متره . میگه نرو بمون خونه خودمون. خودشم تا شب سرکاره. شبم با گوشیش مشغوله اصلا فکر من نیست عقل نداره. ازتون راح حل میخام چطور ادمش کنم. قهر نکنم فقط خونه خودمون با چ رفتاری

اینا همش بهونه اس اون فقط چون با خانواده خودش ارتباطی ندارین میخاد با خانواده شماهم قطع ارتباط کنین

تموم کسایی که من دیدم اقا با خانواده خودش مشکل داره بعد ی مدت بهونه ای پیدا میکنه که با فامیل خانومشم قطع ارتباط کنه

و فک کنم تنها راهش اینه که رابطتو با خانوادش یجورایی دوباره بسازی

چرا میگه قطع رابطه شاید چیزی اذیتش میکنه مثلا دوس نداره تو مسائلتون دخالت کنن

نه نه اصلا بخدا هیچگونه دخالتی نداشتن. کلا ادم مریضیه میگه نرو واسه چی بری . حوصلت چی سرمیره ولکن