2777
2789
عنوان

بیاید هرچی میخاید بگید بقیه راهکار بدن🎀🪞🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 6342 بازدید | 338 پست

@ونگوگ_2910‍ 

《آن دو بار از اتوبان نگذشتم اما دستی نبود اتومات بود که ترمز هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》0.002 سال راننده روشن نبودم 🥲😂🌸بالاخره عضو نشدم و نخواهم شد 🎀 نمیگن که شبیه دختر پروفایلمم خودم از خودم در اوردم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدن خونه الان توی این شرایط عاقلانه اس؟؟

اگه خونه ی مصرفی میخواید برای خودتون بهترین زمانه 

اما اگه برای سرمایه گذاری میخواید اشتباه ترین کار ممکنه 

یک ساله پیجشو فالوو دارم ۹۹ درصد تحلیلاش کاملآ درسته 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
درمان فشارخون بالا چیهسالم بودم الکی الکی فشارم رفت ۱۸لانم روزی دو تا قرص میخورمالبته الکی هم نبود چ ...

عناب

شاید به نظرت مسخره باشه ولی یه پیاله عناب بخور یا دمنوشش معجزهههه میکنه 

به جای دارو ها عناب بخور ضرر که نداره هیچ خیلیم مفیده

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بله روده را باید خورد نه خوردن را روده و نه بله رو نه و خورده و روده

بله درست میفرمایید🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

تز بله بدم میاد فقط تلگرام می‌فرماید لطفا واتساپ رو بدهید روبیکا حل کند بت تشکر شاد برای گریان کردن ...

روبیکا مشکلیو حل نمیکنه من برم‌ همون تریاک خودمو بکشم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

آره رتبه م ۲ شد بد کارما دادم🤣

وااو چه رتبه خفنی 

من فکر میکردم رتبه برترا دیگه تا اخر عمر شون از زندگی و شرایط راضی ان🤦🏻‍♀️😂

کدوم دانشگاه درس خوندین؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

منظور روبیک حل کردن است sister

آهان ولی اونم مشکلمو حل نمیکنه