2777
2789

یه تئوری وجود داره که یکم پیچیده و ماورا طبیعیه ولی بخونید خالی از لطف نیست. شاید یه تحولی تو دیدگاهتون ایجاد بشه.

ببین ماها طبق نظریه های علمی و بیان برخی دانشمندان بزرگ از انرژی تشکیل شدیم و کلا هر چیزی در این دنیا از جنس انرژیه، از طرفی هر مودی در این دنیا در یک فرکانس قرار گرفته، وقتی ما خوشحال باشیم در فرکانس بالایی قرار میگیریم و وقتی غمگین باشیم در یک فرکانس پایین. جهان ماهم از ۷ طبقه یا به عبارتی ۷ دنیای موازی تشکیل شده که بالاترین فرکانس یعنی طبقه ی هفتم، کمال مطلقه یعنی خداست. هرچی به طبقه های پایین تر بیاییم فرکانس پایین تر میشه و طبیعتا ویژگی های خوب کمتر میشن.حالا اینو داشته باش. یه نظریه دیگه وجود داره به نام تناسخ یعنی ماها به دنیا میاییم و میمیریم و باز در یک زندگی دیگه به دنیا میاییم و میمیریم و این ادامه داره، اگر تو زندگی قبلیمون پیشرفت روحانی کرده باشیم تو زندگی بعدی زندگیمون بهتر میشه و هرچقدر بیشتر پیشرفت کنیم و فرکانس بالاتری رو جذب کنیم نهایتا به طبقات بالا تر میریم و در پایان به ذاتی که مارو به وجود اورده میرسیم یعنی خدا. اما اینجا یه مانع بزرگ هست کسی که نمیزاره ما پیشرفت روحانی کنیم و نمیخاد ما به خدا برسیم. حتما تا الان فهمیدی که منظورم شیطانه. حالا طبق این نظریات نتیجه میگیریم هرچی حالمون بدتر شه، بیشتر خبر بد بشنویم، و فرکانس های پایین تری رو جذب کنیم نمیتونیم پیشرفت روحانی کنیم و نهایتا هرچقدر هم که روی زمین زندگی کنیم بازم به اون درجه نمیرسیم که به خدا برسیم و کی پیروز میشه؟ شیطان

اینا همش نظریست در کل، هیچ چیزی در این دنیا مطلقا قابل قبول نیست. من خودمم خیلی چیزارو قبول ندارم ولی در کل نتیجه ی بحث اینه که شیطان با چیزهایی مثل ایلومیناتی ها سعی داره جهان رو تسخیر کنه و تو جنگ با خدا پیروز بشه، توکل به خدا. الان سایت پر شده از ویروس زامبی که چیز تایید شده ای در رسانه ها نیست ولی همین استرسش کلی فرکانس منفی به بار میاره متاسفانه

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

زیاد بود جونم نکشید

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان ویروس جدید که تو شیان چین همه گیر شده زامبی و... نیست ویروس ابولا هست

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
واقعا من ندیدم میشه یکم توضیح بدی چی میگن؟

من دارم میگم توجه نکنید و در فرکانس منفی قرار نگیرید لطفا

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....