2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست
اره شنبه رفتم خداروشکر همه چی خوب بود 

خداروشکر .نینیت چیه؟ هزینه انومالی چقد شد؟

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات پسره .چهارصد تومن شد 

ای جانم.بسلامتی بغلش کنی 😍🥰.  من زنگ زدم پرسیدم گفتن هشتصد

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
ای جانم.بسلامتی بغلش کنی 😍🥰.  من زنگ زدم پرسیدم گفتن هشتصد

ممنون عزیزم همچنین شما🌹🌹هر سونوگرافی هر قیمتی دلش بخواد میگه انگار من همینجا خوندم یک وخورده ای هم داده بودن برای انومالی 

ممنون عزیزم همچنین شما🌹🌹هر سونوگرافی هر قیمتی دلش بخواد میگه انگار من همینجا خوندم یک وخورده ای هم ...

منم ۲بهمن قراره برم . آره خدا لعنتشون کنه هرچی بگن ماهم مجبوریم قبول کنیم 

ایشالله که سالم وسلامته 🌹🌹🌹

مرسی ازلطفت عزیزم .انشالله جفتمونم نینیامونو بسلامت بغل کنیم💗💗

ممنون ایشالله🌹🌹❤️

فدات بشم ک مثل همیشه باحرفات آرومم کردی .آره چون توتجربه داری تگت کردم مطمن بشم .مرسی عشق جانم . مرس ...

فدات عزیزدلم کاری نکردم😘😘😘😘

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
ای جااانم .دوست دارم زودتر بیاد اونروزا 🤩. خوشبحالت حنانه جونی کنارته خیالت راحته .کلی کیف میکنی

چیزی نمونده به اون روزاتهش ۴هفته دیگه ان شاءالله🥰😍😍..بعدروزبروزشکمت بزرگترمیشه سنگین میشی واخراشم مث پنگوئن راه میری خخخخ..اره دوران بارداری یه جورشیرینی داره بازوقتی میادبغلت یه جوردیگه وقتی بدنیامیادشبایی که اذیت میکنه میگی نمیشدتودلم میموندی🤣😂😂😂😍

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
فدات عزیزدلم کاری نکردم😘😘😘😘

😘😘😘😘❤❤❤❤❤

چیزی نمونده به اون روزاتهش ۴هفته دیگه ان شاءالله🥰😍😍..بعدروزبروزشکمت بزرگترمیشه سنگین میشی واخراشم ...

😂😂😂آخ دلم ضعف واسه دیدن اون روزا . واقعا انقد اذیت میکنه ک ادم میگه کاش میموندی تودلم. 😂😂😂