2777
2789
عنوان

من دیگه غلط بکنم ورزش کنم🥲

437 بازدید | 21 پست

تو بارداری یکم وزنم رفت بالا الان چون ب دخترم کامل شیر خشک میدم رژیم گرفتم تو خونه ورزش میکنم 

مثلا یه روز کلی با برنامه ورزش میکنم 

یه روز واقعا بخاطر بچه داری نمیرسم بعد بدن درد میگیرم

فرداش دوباره ورزش میکنم پس فرداش باز نمیتونم و بدن درد🥴

اخه یکی نیست بگه بشین سرجات دختر دا

الان بدنم کوفتس 

از اینورم دخترم بغلی هی نق میزنه پاشو راه برو 😑

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ورزش گوجه بخور  دوش بگیر  بدنت کوفته نشه

تقریلا هر روز دوش میگیرم 

چون شبا بیدارم و کم میخابم بدنم ضعیفه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ورزش سنگین می کنی ؟ آروم آروم شروع کن از ۱۰ دقیقه 

اره بابا 

جو گیر میشم یهو سنگین میزنم🤣

عیبی نداره فوقش یه هفته هست ولی بدنت عادت می کنه دیگه دردنداری ورزش کن ولی سبک ورزشهای هوازی انجام ب ...

اره باید همینکارو بکنم

مرسی

خوب اگر استقامتی ورزش میکنی حتنا بعد ورزش بجای اب ویتامبن سی بخور مخصوصا چون وقفه میندازی بین ورزشات بدنتون خستگی و خامی میمونه  

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خوب اگر استقامتی ورزش میکنی حتنا بعد ورزش بجای اب ویتامبن سی بخور مخصوصا چون وقفه میندازی بین ورزشات ...

تاثیر داره؟

بدن درد شما بخاطر ورزش نکردن نیست،در حقیقت شما باید نهایتا یک روز درمیان ورزش کنید،حتی گاهی دوروز متوالی به خودتون استراحت بدید،به مرور بدنتون آماده میشه و زود ریکاوری میشه این بدن دردا هم از بین میرن،پس اگر نمیتونید هرروز ورزش کنید روحیتونو نبازید چون استراحت و ریکاوری بخش مهمی از برنامه ورزشیه

dont give up of your dream
بدن درد شما بخاطر ورزش نکردن نیست،در حقیقت شما باید نهایتا یک روز درمیان ورزش کنید،حتی گاهی دوروز مت ...

بله درسته منم تازه شروع کردم

ممنونم

خوب اشتباهت همینه six pack in 30 رو نصب کن از ابتدایی اش شروع کن خیلی خوبه بهت فشار نمیاد

برنامه خوبیه ؟

تاثیر داره؟

صد در صد من خودم بعد ورزش که از باشگاه برمیگردم ویتامبن سی میخورم بدن درد نمیگیرم هیچ وقت یا در حین ورزش که هی میخوای اب بخوری بجاش ی ویتامبن حل کن توش همونو بخور مابین ورزشات 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

اگه ورزش رو روتین انجام بدی بدن درد نمیگیری ماهیچه ها وقتی از حالتی که فعالیت نداشتی و یهو شروع کنی طبیعیه که این طور بشه اما به مرور کم میشه حتما قبل و بعد ورزش گرم کن و حرکات کششی انجام بده روزی هشت لیوان آب و مصرف پروتئین ها و...تاثیر داره