2777
2789

کانال بزن و ادشون کن. مستقیم نگو

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صداتونو ضبط کنید تو موبایل تو اتاق که تنها هستید

بعدش اون صدارو همه جا پخش کنید

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
عزیزم.....چراااا

دارم میرم سوم یکی از اقواممون فوت شده خاهرم حالش بده حانلس احتنالا کرونا داره بردن بستری کنن خودم باردارم وضعیت روحیم داغونه 😭

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
ان شالله چیزی نیست عزیزم.....تو این شرایط خواهشاً نرو‌ مراسم

دلم طاقت نمیاره تنهام شوهرمم نیست برم اونجا بهتره 😭حالم خیلی خرابه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

استوری کن

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
اینم ایده خوبیه.....اما حضوری فکر می کنم موثرتره

تو رودروایسی گیر میکنن!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴