2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام پیج خیاطی بزنم

103 بازدید | 2 پست

اما میترسم نمیدونم باید از کجا شروع کنم.میخوام همه مدل کار کنم هم اسپرت دخترانه هم حجاب واسه خانم ها هم لباس بچگانه خونگی و شومیز یا قیمت مناسب سود کمتر و فروش بیشتر.تصمیم گرفتم از عید شروع کنم چند مدل واسه عید بدوزم.شما هم مدل شیک و همه پسند سراغ دارین عکس بزارین

سلام عزیزم اون تاپیک سقط ترکید، اسم کاربریت رو سرچ کردم اومدم شاید بتونم کمکت کنم،

درکت میکنم، دو تا بچه کوچیک داری و بزرگ کردن بچه کوچیک صبر زیادی میخواد، سومی رو هم باردار شدی و نگران هستی و فکر میکنی شرایط ش رو نداری

اما اینو بدون هیچ برگی بدون اراده خدا به زمین نمیوفته، و حتما تواناییش رو داری که خدا الان این هدیه رو داده،درسته سخته سه تا بچه رو بزرگ کنی اما این سختی زود میگذره و بعد شیرینی هاش می مونه، یه خونه پر از انرژی و شادی،آخه بچه ها هر کدوم یه جور شیریین هستن و آینده عصای پدر و مادرشون میشن

به همه بگو خدا منو لایق دونسته و یه هدیه دیگه بهمون داده

راستی عزیزم یه چند تا کانال معرفی میکنم برو ببین با چند تا بچه چه زندگی خوبی دارن، مدیریت مالی و تربیت خوب و ...
@madaran_sharif تجربه مادران موفق چند فرزندی ، پیام رسان ایتا
@bano_sadeghy مادر ۹ فرزند  هم ایتا شاید اینستاگرام و هم روبیکا پیج دارن

میشه بگی بچه های اول و دوم چند ساله ان ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.